1. Sa oled surmigav!

Kui sa ise saaksid endale seksipartnerit valida, otsustaksid sa ise ka kahtlemata kõige põnevama kandidaadi kasuks. See tähendab, et sa valiksid inimese, kellel on midagi huvitavat rääkida ja kellel on hobid. Sellepärast saavadki mehed kitarriga või molbertiga alati naisi — nad tegelevad ka muuga kui enese ära elatamise ja baarides lantimisega. Hangi endale elu, milles on veel midagi peale kodu, töö ja supermarketi vahel käimise ning oma kurva elu üle virisemise ning näed, kuidas su õnn pöördub.

2. Sa muudad end kellegi teise pärast

Kellelegi ei meeldi kaasajooksikud. Kui sa tormad pilatesetundi sellepärast, et su lemmiktüdruk käib seal, aga sind ennast see absoluutselt ei koti, hakkad kitarri õppima, sest lugesid selle loo esimesest punktist, et nii saab naisi või võtad kassi, sest kellegi meelest on lemmikloomadega mehed nunnud ja järgmisel nädalal avastad oma nälga surnud kiisupoja rõdult, siis oled sa ikka eriline nõmedik ja naised saavad sellest väga kiiresti aru. Tee midagi, mis sind huvitab ja mis sulle meeldib, kui tahad edukaks saada.

3. Sa ei tea, mida sa tahad

Sa oled üks nendest paljudest, kes lähevad õhtul linna peale mõttega: “Vaatame, mis saama hakkab!” Sa ei tea, mida või keda sa tahad, aga loodad, et kuidagi veab sul niimoodi, et lõpetad õhtu kellegi või kellegagi voodis. Ilmselt oled isegi aru saanud, et see päris nii ikka ei käi, muidu sa ei loeks seda artiklit. Su meeleheide paistab kilomeetri kaugusele ja peletab kõik normaalsed, ebanormaalsed ja ka viimse piirini kiimas naised minema. Kui sa tahad, et õhtu lõppeks tulemuslikult, mine välja mõttega veeta toredasti aega, lõbutseda, end hästi tunda ja elu nautida. Selline mees on palju ahvatlevam kui häbelikult ja kurvalt nurgas kössitav tossike.

4. Sa oled liiga valiv

Kui sa oled välja läinud kindla eesmärgiga õhtul skoorida, siis ei saa sa olla liiga valiv. Päris kindlasti ei otsi üheöösuhteid luuseritega kõige ilusamad, lahedamad, julgemad ja seksikamad naised, kuigi selline variant sinul just meeles mõlgubki. Siin on sulle kurb uudis — sellised naised valivad vaid parimate seast ja kui nad tahavadki kiiret kähkukat, on neil edukate, hea välimusega ja enesekindlate meeste järjekord ukse taga. Sinul on vaja kedagi, kes on sama meeleheitel ja odav kui sina.

5. Sa kujutad endale asju ette

Pole midagi nõmedamat ja eemaletõukavamat mehest, kes suudab rääkida ainult sellest, kui kahju tal endast on. Kellel on kõik valesti — töö nõme, palk väike, üürikorter liiga kole, sõpru pole, filmid ei meeldi ja sporti ei tee. Või siis oled üks nendest, kes on maailma ägedaim — sul on super töö, kivikõvad kõhulihased, fantastiline huumorimeel, aga need lollakad eided ei oska seda hinnata. Mine nüüd hangi endale kümne aasta jagu mõistust juurde ja siis suundu uuesti jahile, enne pole sul lootustki! Asi on nimelt selles, et täiskasvanud naised tahavad aega veeta (ja seksida) täiskasvanud meestega, mitte ülekasvanud 13aastastega.

Allikas: Askmen

Ka see artikkel on just sulle: Meestele: 10 nippi, kuidas rohkem seksi saada