Kas tahaksite teada naise käitumise põhjuseid?

Igas inimeses on olemas mehelik ja naiselik pool. Naisel on vahel väga raske olla naiselikus pooles, kuna meie ühiskond eeldab palju mehelikku käitumist. Me astume hommikul kodust välja võitlusesse. Me oleme tööl pidevalt mehelikus tsoonis. Me peame lahendama probleeme, asjade organiseerimist,tegema valikuid…

Oleme päev läbi oma maskuliinse poole peal. Koju tulles me ei suuda end ümber lülitada niisama lihtsalt. Meil käivad peas mõtted, mida kõike on vaja kodus teha ja see nimekiri näib lõputu.

Mees suudab end kiirem ümber lülitada kui koju tuleb, aga naisel ei õnnestu see nii kiirelt. Kuid kallid mehed saavad seda kõike kiirendada. Aidata naistel oma naiseliku poole peale tagasi jõuda. Üksi olles läheks tal palju rohkem aega.

Mees lahendab oma probleeme kaalutledes ja mõteldes, soovides siis omaette olla. Naine aga rääkides. Naisel on vaja oma emotsioone välja rääkida olgu need siis head või halvad. Tundke oma naise vastu huvi, kuulake, kallistage teda, sest ta vajab seda, et olla jälle see rõõmus naine.

Nüüd te, mehed, tahaksite vahele segada ja öelda aga…

Aga ma olen naiselt küsinud, kuidas päev läks? Ta vastab napisõnaliselt “hästi” vms. Või küsinud, kas tal on midagi südamel, kas kõik on hästi, kas ta tahab millestki rääkida, miks nii pahur. Neid küsimusi võib olla lõpmata palju, kuid alati olete pahura tuju puhul saanud napi vastuse. Sellest järeldate, et naine ei taha rääkida ja jätate ta rahule. Kuid naine ei rahune….miks ometi?

Naised ja mehed on erinevad. Kuid neid erinevusi mõista ja arvestada, siis jääks paljud tülid ja mööda rääkimised ära. Kas te mehed olete tähele pannud, et kui te vastate naisele napisõnaliselt pärast enda tööpäeva näiteks. Mõeldes, et see on märguanne ja tahate natuke aega omaette olla,kuid mida vaiksem te olete seda rohkem naine pärib kuna ta arvab, et teil on miskit südamel. Ja naised lahendavad probleeme rääkides.

Naisel läheb enda avamisega aega. Siin ei aita ühest küsimusest. Peab seni leidma küsimusi kuniks naine avab end.

Näiteks pärast esimest küsimust võib küsida, kas tööl juhtus midagi huvitavat või minna natuke teemast kõrvale ja küsida kui väsinud ta on, kas võiksid talle jalamassaaži teha vms.See loob hea kontakti naisega ja mõistmise. Vahel tuleb ikka pikalt uurida ja küsida enne kuni naine päästab emotsioonid valla ja räägib.

Mehed, teie olete, kui kevadine päike ja naine lumi, keda te peate sulatama. Sulamine ei toimu kiirelt…

Kõige selle juures ei tohiks unustada lähedust, kontakti — kallistamine, käest hoidmine. Kõik see tuleb kasuks ja aitab hoida lähedust.

Elus tuleb hetki ette, kui te lihtsalt tahaksite rahu, aga siis öelge naisele, et ma kuulan sind ja pööran sulle tähelepanu a’la 20 minuti pärast. Mitte öelda, et ma ei jõua sind hetkel kuulata. Naine paraku võib valesti seda tõlgendada.

Mehed kuulake oma naisi, pange neid rääkima ja jagage hellust. Õnnelik naine on parem naine ka teile…