Millesse tasub investeerida?

Mansetinööbid

Mansetinööbid on küll ühed väiksemad aksessuaarid mehe riietuses, kuid mängivad vägagi olulist rolli stiilses väljanägemises. Mansetid ei kuulu mehe igapäevase riietumisstiili juurde, vaid on mõeldud pidulikemaks hetkedeks koos korraliku ülikonnaga. Ole valmis mansetinööpide eest maksma kuni 200 eurot.

Käekell

Nägus ja kvaliteetne kell võib olla sinu truuks kaaslaseks kogu elu. Kella maksumuse määrab tavaliselt tootjafirma nimi. Kuigi leidub väga palju erineva väljanägemisega kellasid, tasuks meelde jätta, et kõigil neil on üks funktsioon — näidata aega.

Aegumatu kell on tumedast nahast rihma ning hõbedase kestaga, probleemi pole ka üleni metalse kellaga. Kui tunned, et oled konservatiivne ning saad kogu ülejäänud elu hakkama ühe käekellaga, on muidugi targem investeerida keskmisest kallimasse kella.

Kui aga tunned, et vahetevahel on vaja ellu muudatusi, osta pigem kvaliteetne, kuid odavama hinnaklassiga kell, mida paari aasta pärast pole kahju välja vahetada.

Korralike ja hea väljanägemisega kellade hinnad algavad umbes 100 eurost.

Mantel

Mantel on mehe üks aegumatumaid riietusesemeid. Mantlit saab kanda nii ülikonna kui teksadega, seetõttu on mantel ääretult mugav ja mis peamine — nägus!

Trenditeadlikel meestel on küll riidekapis ootamas 3-4 erinevat värvi ja erinevatele aastaaegade jaoks mõeldud mantlit, kuid piisab täiesti ka kahest: üks talviseks perioodiks ja teine kevadeks- suveks-sügiseks.

Et värskelt ostetud mantli stiil järgmiseks aastaks ei muutuks, vali põlvini ulatuv ja eest nööbitav mantel, mille tekstuuriks on vill või kašmiir. Värvustest sobivad eelkõige must, tumesinine või beež.

Ole valmis kulutama vähemalt 300 eurot.

Ülikond

Investeeri kord korralikult klassikalisse ülikonda ja võid järgmised kümme aastat vabamalt hingata. Valides musta ülikonna, saad edukalt kanda pintsakut ja pükse ka eraldi ja erinevates situatsioonides. Meest peaks riidekapis ootama lisaks mustale ülikonnale ka teistes värvides ja stiilides pintsakuid ja pükse.

Klassikalise ülikonna juurde kuulub kindlasti ka valge särk ja juba eelpool nimetatud mansetinööbid ja käekell.

Korralike ülikondade hinnad algavad 300 eurost.

Päikeseprillid

Päikeseprillid on just need “bling” aksessuaarid, millega näed välja lahe aastaringselt. Mustad või tumedalt toonitud klaasid on klassikalised ega lähe kunagi moest välja, seega hoidu erinevatest moeröögatustest.

Hinnad algavad 50 eurost.

Järgnevalt räägime ka nendest riietusesemestest, mille peale pole mõtet üleliia kulutada!

Teksad

Teksad on niivõrd universaalsed, et neid võib kombineerida kõikvõimalike teiste riietusesemetega. Teksaseid müüvad pea kõik riidepoed ja seetõttu on võimalik leida väga erineva väljanägemise ja hinnatasemega pükse. Alati võib ju eputada kalli firmamärgiga teksadega, kuid kindel on see, et ühtemoodi kuluvad sääreotstest ja jalgevahelt nii 30eurosed kui  200eurosed teksad. Peamine on ikka see, et endal teksastega mugav oleks!

Särgid

Ära kunagi raiska rohkem kui vajalik igapäevaste T-särkide peale. Kasutad neid ju iga päev ja seetõttu on nad tihti pesus, mistõttu on nad varsti vormist väljas. Poed korraldavad tihti erinevaid allahindlusi, kust võib soodsa hinnaga leida vägagi stiilseid särke.

T-särgile ei tasu kulutada rohkem kui 10 eurot, sest T-särgi trendid muutuvad pidevalt.

Sokid ja aluspesu

Sokid ja aluspesu on ühed kõige vähem “silmapaistvamad” riietusesemed. Niikaua, kui kannad klassikalisi musti sokke või sportlikke valgeid sokke, ei saa mitte keegi aru, kui palju sa nende ostmiseks raha oled kulutanud.

Samasugune tendents on ka aluspesuga. Kui sa just pole mees, kelle voodis on iga päev uus ja kena neiu, kellele tuleb näidata, kui palju kulutad oma riietele. Muul ajal ei mängi nende riietusesemete funktsioonide puhul mingit rolli see, kas sokipaarile on peal firmalogo või aluspesul moedisaineri nimi. Peaasi, et ennast mugavalt tunned.

Oluline on, et sokid ja aluspesu oleksid pidevalt vahetatud ega lõhnaks ebameeldivalt.

Sokkide peale võib kuluda ka ainult 2 eurot.

Lipsud

Ka lipsude pealt võib säästa, seda enam, kui igapäevaselt lipsu kandma ei pea. Kangematel meestel võib küll riietuskapis sadu erinevaid lipse olla, kuid kantakse ikkagi ainult lemmikuid. Vali endale poest välja mõned kvaliteetsemad lipsud, milledest mõni oleks ühevärviline ja teised triibulised ning kasuta julgesti!

Nägusad ja kvaliteetsed lipsud maksavad poes 15-20 eurot.