1. Ta vaatab analüüsivalt oma kätt ja lausub: “Oeh… Tahaks mingit uut ehet. Aga mitte mingit tavalist ja igapäevast… See võiks olla midagi erilist, noh, tähendusega!”

2. Kui te olete kaubanduskeskuses laiali läinud, et tema saaks kingi proovida ja sina arvutihiiri võrrelda, siis on naise viimaseks peatuseks alati juveelipood ning ta hoolitseb selle eest, et ka teie taaskohtumine toimuks seal.

3. “Vaata kui suur kihlasõrmus Kim Kardashianil on,” lükkab ta oma sülearvuti ekraani sinu poole. “Mina nii suurt ei tahaks,” lisab ta vaikselt. Mõttes lisab ta veel: “Hea, kui üldse midagi oleks… ”

4. “Issake, kas ma olen juba 25?” kiljatab ta oma sünnipäeval. “Mu vanemad olid sel ajal juba abielus!”

5. Jõuad koju ja ta on halvas tujus. Ta mossitab ja vaikib, kuni lõpuks leebub. Mõne aja pärast mainib ta nii muuseas, et järjekordne ta sõbranna on tema ees kihlasõrmusega vehkimas käinud.

6. Kui teil on üks neist tõsistest suhteteemalistest jutuajamistest, poetab ta midagi sellist: “Ma ei tea… Mul on lihtsalt tunne, et sa ei võta mind tõsiselt. Mul on tunne, et sa võid iga hetk minema jalutada.”

7. Mida sa talle ka jõuludeks/sünnipäevaks ei kingi, kui ta esimene reaktsioon on pettumus, ootas ta sõrmust. Ta rõõmustab kindlasti selle kingituse üle, aga mitte samal päeval. Selle päeva veedab ta mõeldes, et järjekordne tähtpäev on möödas, kus tuhanded naised kihlusid ja tema sai kõrvarõngad.

8. Ta teeb pärast seksi nalja, kuidas ta on “ikka nii ulakas, et niimoodi enne ühist elu end sinuga jagab” ja te mõlemad naerate, aga tegelikult on see lihtsalt tema pisut nõme viis sulle vihjata, et võiksid temast ausa naise teha.

9. Kui lastest räägite, ütleb ta, et tahaks kindlasti lähiaastate jooksul lapsi, aga mitte abieluväliseid. 

10. Planeerite romantilist puhkusereisi ja ta ei jõua seda ära oodata, sest "ta teab, et see saab kindlasti olema VÄGA eriline". Saab ju? Kas sa ostsid lisaks kallitele lennupiletitele ja viietärnihotellile ka sõrmuse?