1. Tantsuoskus

Iga mees võib end naise südamesse tantsida! Kiidusõnad ja plusspunktid neile, kes seda kunsti ka tõeliselt hästi valdavad. Aga ka siis, kui sa eriti täpselt ei tea, mida tantsupõrandal teha, kuid tunned end sellegipoolest hästi ja naudid “tantsimist”, meeldib see meile väga!

2. Taibukus

Mehed, kes taibukad ja nutikad, kes ei jää eal ühtki vastust võlgu ja suudavad ka kõige keerulisematele ja nõmedamatele küsimustele laheda vastuse anda, on imetlust väärt.

3. Kallistamine

Teate, ka kallistada peab oskama. Mehe embuses, kes seda kunsti valdab ja on edasi liikunud sellest jubedast karukallistuse faasist, tahavad olla paljud naised.

4. Hoolivus

Pole midagi nunnumat kui mees, kes teab, mis naise elus parasjagu toimub ja hoolib sellest. Näiteks teeb pärast pingelist tööpäeva ise süüa. Või kutsub nädalavahetuseks sõbrad külla. Või korraldab ametikõrgenduse puhul üllatuspeo. Või lülitab palumatagi telefoni välja, paneb teleka kinni ja võtab kaissu, kui naisel on kõigest kopp ees.

5. Ausus

Mees, kes on viisakalt aus ja õiglaselt kriitiline, muutumata sealjuures ülbeks mölakaks, on väga erutav. Silmakirjalikest valetajatest on kõigil kõrini!

6. Armastus loomade vastu

Mees, kes on loomade vastu hea, kohtleb neid sõbralikult ja nunnutab häbenemata, on kõikide naiste lemmik. Kui ta kohtleb loomi halvasti, oleme enam kui kindlad, et ta on samasugune tõbras ka naiste ja oma tulevaste laste vastu.

7. Stiil

Hea stiilitunnetusega mehed on lihtsalt hurmavad! Ja mehed ülikonnas… mmmm! P.S. Dressid ja tossud ei kvalifitseeru. Sokid ja plätud ka mitte. Ka õllekõht ei sobi kohe üldse. Treenitud keha, sobivad teksad ja hästiistuv  V-kaelusega T-särk — jah, palun!

8. Huumorimeel

Kui sa suudad ka kõige halvemas tujus naise näole naeratuse meelitada, veel parem — ta pisarateni naerma ajada, oled kõige paremas kirjas. See on tõeliselt tähtis omadus.

9. Huumori mõistmine

Me teame, et meestele meeldib, kui nende naljade peale naerdakse. Naistele on see tegelikult sama tähtis. Mees, kes mõistab meie nalju, meeldib meile väga.

10. Kirg

Me jumaldame mehi, kelle silmis põleb kirg mitte ainult naiste, vaid ka oma hobi või töö vastu. See on erutav ja väga lahe.

Allikas: Askmen