1. Järgi oma südant

Võib ette tulla aegu, kus teiste arvamus tundub õigem kui enda südamehääl. Sellisel juhul tuleb need arvamused enda peast blokeerida ning järgida ainult seda, mida tahad. See on sinu elu!

2. Õpi olema iseseisev ja ausa ennast

Pole vahet, kui keeruline on olukord — austust enda vastu ei tohi mitte kunagi kaotada. Meestele meeldivad tugevad naised, kes saavad endaga hakkama. Ole selline!

3. Kanna oma ämma ja äia eest hoolt samamoodi nagu enda vanemate eest

Võta oma ämma ja äia kui oma perekonda. Õpi neid austama ja armastama. Nii on teie suhe püsiv ja tugev.

4. Väärtusta oma kallima pereliikmeid

Kindlasti tekib olukordi, kus satud ka oma kallima pereliikmetega vaenujalale. Ära lasku madalale ja hakka neid mustama. Ole tugev, väärtusta neid. Te saate sellest kõigest koos üle.

5. Ole uutele asjadele avatud

Pärast suhte alustamist muutub nii mõndagi. Ole sellele kõigele avatud ja ära blokeeri uusi asju oma elust. Sinu jaoks avanevad uksed, mille taga peituvad tõelised aarded.

6. Ära põgene keeruliste olukordade eest

Kui tekkib olukord, kus tunned, et enam ei jaksa, siis ära põgene. Võta aega rahunemiseks ja vaata seda kõike uue ning värske pilguga.

7. Su mees vajab su hoolitsust ja aega, kuid ära unusta, et tal on ka omaenda ruumi tarvis

Kõige hullem viga, mida naised saavad teha, on see, kui meest hakatakse lämmatama. Ole sina erinev — anna oma mehele ka piisavalt vabadust, et ta tunneks end sinu juures hästi. Ole tema jaoks alati olemas.

8. Ta ema tähendab talle tervet maailma ja see on täiesti okei!

Mehed on emade pojad ning naised isade tütred. Nii on maailm seatud ja seda on võimatu muuta. Arvesta sellega, et tema ema on ta jaoks tõeliselt oluline. Ära süüdista teda.

9. Su kodu jääb su koduks

Ükskõik, mis elus ette tuleb, on sul alati koht, kuhu minna — vanemate juurde. Pea seda alati meeles!

10. Ja mina olen sinu jaoks alati olemas.

Isa on tütre kalju ja kindlus!