1. Ära küsi, mida ma tahan!

Vähemalt mitte kohe, kui me esimest korda asja kallale asume. Ma olen ilmselgelt valmis sinuga seksima, kuid sellest rääkimiseni läheb veel tükk aega. Teiseks pelgan ma, et ootad mingit eriti intrigeerivat ja originaalset vastust, millega seostuvad ka käerauad ja kõik muu Fifty Shades Of Grey mänguasjad, kuid esimesel korral tahaks lihtsalt vana head klassikalist vahekorda ilma liigsete lisanditeta.

Küsimus tekitab erakordselt ebamugava olukorra ja nullib esimese seksi romantika täielikult ära. Ära küsi. Tegutse. Küll sa aru saad, kui ikka väga mööda paned.

Rääkimise kord jõuab kätte hiljem, kui suhe juba tõsisem ja piinlikkus sellest teemast kadunud.

2. Ära topi oma keelt mulle kõrva

Sa oled kusagilt lugenud, et kõrvad on erakordselt erogeensed tsoonid ja üritad nüüd neid nii välispidiselt kui seespidiselt stimuleerida…palun lõpeta! Kindlasti on tüdrukuid, kellele selline asi hirmsasti peale läheb, kuid tavaliselt tekitab meeleheitlik kõrvanibude lutsutamine hoopis imestust ja pigem tülgastust kui loodetud vau-efekti. Kui sa just pead, siis käi kõrvadest korra üle ja jää sinna pidama AINULT siis, kui kuuled vaimustusekilkeid (mitte segi ajada teesklemise või valu/ebameeldivust väljendavate häälitsustega).

3. Ära püüa üle

Kui sa ei ole valmis, siis sa ei ole valmis. Ma saan aru, kui sa üritad oma poolkõva peenist mulle sisse lükata ja ise teed nägu, et kõik on tegelikult parimas korras. See olukord ei ole piinlik mitte ainult sinu jaoks, vaid tekitab ka minus tahtmise maa alla vajuda. Ma näen, kuidas sa piinled ja tunned häbi ja sul on õudselt halb olla ja igasugune seksiisu kaob hetkega. Lõpeta. Teeme vahepeal midagi muud. Kui see ei ole just püsiv probleem, siis me saame sellest väikese nalja ja naeruga üle ning proovime varsti uuesti.

4. Ära kraba kliitorit

…kui sa ei tea, kus see on, kuidas seda leida ja kuidas seda õigesti puudutada. Umbes rapsides on su rabelemine ebavajalik, isegi tüütu, ja võib haiget teha. Tore, et sa tead, et kliitori stimulatsioon on vajalik, aga vali aega, millal seda teha. Igas asendis ei ole seda tarviski.

5. Ära raseeri!!!

Palun ära tee seda! Ja kui oledki otsustanud oma sellesamusegi piirkonna paljaks ajada, pead sa olema järjekindel ning kordama protseduuri umbes…iga tunni aja tagant. Parem jäta!

6. Ära saa närvivapustust

…kui sa liiga ruttu lõpetad, erektsioon kaob või sa ei suuda üldse oma masinavärki tööle saada. Sellised asjad ei aja tüdrukut tavaliselt endast välja, küll aga paneb häirekella peas tööle see, kui mees sellise asja peale nutma hakkab, karjub, vihastab või ära minestab. Teisest küljest ei maksa ka teha halva mängu juures liiga head nägu — ma olin seal, ma nägin, mis juhtus ja sul pole mõtet teeselda, et kõik on parimas korras. Parim, mis sa teha saad, on juhtunut tunnistada ning siis piinlikust situatsioonist huumoriga välja tulla.

Allikas: Mens Health