Kuidas tüdrukule läheneda ja ta välja kutsuda? Kuidas end selleks pingutuseks ette valmistada ja kokku võtta?

Kõigepealt tuleks enda jaoks läbi mõelda, millist naist enesele kaaslaseks otsitakse ja hoida võimalusel alati aktiivselt “silmad lahti”. Ehkki inimese sisse ei ole ilma temaga vestlemata nii kerge vaadata, kuid välispidine “pilt” võib meile inimesest rääkida nii mõndagi.


Kui “orbiidile” ilmub “inimtüpaaž”, kes võiks Sinu jaoks potentsiaalselt olla huvitav ja atraktiivne, siis tuleb lihtsalt JULGUS KOKKU VÕTTA ja TÜTARLAPSE JUURDE MINNA ning vestlust alustada. Alati on hea “jäämurdja” huumor ja siiras käitumine. Ära ei tohiks unustada enese tutvustamist ja arvestada tuleks, et vestlus jääks lühikeseks, sest “momenti” mis Sulle “antakse” tuleb kasutada võimalikult ratsionaalselt. Ei või ju kunagi teada kas inimene kiirustab koosolekule, on sinna juba hilinenud või nurga taga ootab teda näiteks tema elukaaslane.


Tütarlapsele lähenemine ja välja kutsumine võiks olla jaotatud kolme põhietappi:

- sissejuhatus (kes ma olen)

- huvi tekitamine ja teemaarendus

- kokkuvõte (kohtingu kokkuleppimine)


Aega võiks lähenemisest alates kuni kontaktnumbri saamiseni kuluda maksimaalselt 3-4 minutit.


Võõrale inimesele lähenemist, omavahelist suhtlemist ja võimalikule kohtingule kutsumist võiks vaadelda ka kui äritehingut, kus on osapooled kes teineteist otsivad ning vajavad. Nii nagu äris, kehtib ka kohtingute saamise teemal seaduspärasus: “Julged ei ela igavesti, aga alalhoidlikud ei ela üldse”.


Kuidas reageerida, kui tüdruk hakkab edvistama ja keerutama ega anna konkreetset vastust?

See võib olla üsna tavapärane, et võõrale inimesele keda algul ei tunta, ei soovita oma kontakte anda ega julgeta ka kutset kohtingule vastu võtta.


Üsna palju on kontakti saamises kinni ka igaühe veenmisoskustes, kuid eks korrektne välimus, viisakas suhtlusmaneer ja positiivne hoiak aitavad kindlasti Sinu võimalusi suurendada.


Kuidas saada aru, et “ei” tähendab tõesti ei”?

“Ei” on enese jaoks alati hea väljakutse, mida peaks tegema selleks, et osata see muuta “ja-ks”. Enese täiendamine ja juurde õppimine on juba niikuinii sellised asjad millega igapäev kokku puutume.


Kui naine on vallaline, aga ei soovi Sinuga kohtingule tulla, siis võib seda “ei” vastust vaadelda pigem kui naise “kaotust”, sest nüüd oled Sina ÜHE ASTME VÕRRA lähemal selle õige “ja” saamisel.



Millal proovida uuesti?

ALATI, kui juhtud jälle silmama inimest, kes Sulle sümpatiseerib.


Nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid nägemusi ja arvamusi — kui Sa ühele inimesele ei sümpatiseeri, siis ei tasu kindlasti ennast süüdistada ja ekslikult arvata nagu oleksid ka kohe kõik teised naised samuti Sinu suhtes “tõrjuvad”. Kindlasti ei tasuks ära kohkuda kui midagi läheb valesti — sõnad lähevad veidi sassi, nägu läheb punaseks, higi hakkab voolama jne. Kõik alustavad kusagilt ja keegi pole kunagi keelanud kellelgi üritamast, enda vigu parandamast ja jälle uuesti üritamast.