1. Õpi ära, kuidas mõjuvat esmamuljet jätta

Peamine põhjus, miks su lähenemiskatsed on siiani edutud olnud, on see, et kohe, kui mõne naise pilk sul pidama jääb, muutud sa närviliseks, punastad ja hakkad kokutama. See pole väga erutav. Sel hetkel, kui sa oled oma enesekindluse sinnamaani viinud, et suudad iga naisega iga kell vabalt ja puterdamata vestelda ja tema naeratusele vastata, tulevad naised ise sinu juurde.

2. Ära ole äpu!

Mehed, kes näitavad iga keharakuga välja, kui õnnetud ja rahulolematud nad on ning ei püüagi varjata fakti, et nad on tulnud välja ainult selleks, et ükskõik milline naine ükskõik mis tingimustel voodisse saada, lähevad alati üksi nuttes koju tagasi.

Naisi huvitavad mehed, kes on enesekindlad (MITTE ÜLBED!), kellel on põnev elu (hobid, sõbrad, töö) ja kes ei ole meeleheitel!

3. Tea, mida küsida

Päris kindel viis oma silmarõõmu huvi nullida on hakata temalt kaks minutit pärast esmatutvust uurima, millised mehed talle meeldivad, kas sul oleks temaga lootust ja kas sinusugune võiks saada tema abikaasaks. Miks neid asju küsida ei tohi? Loe kaks esimest punkti uuesti läbi!

4. Ära kleepu!

Jah, naistele meeldib teada, et sa oled huvitatud ja et sa näitad oma kiindumust välja. Aga see ei tähenda, et peaksid hommikust õhtuni sõnumeid saatma, helistama, Facebookis kirjutama ja meilidega pommitama. Väike salapära käib asja juurde ja teeb kogu mängu ka naise jaoks märksa huvitavamaks. Aga see ei tähenda, et peaksid hakkama üheks neist tõbrastest, kes nädalateks kaob ja siis uuesti nähtavale ilmub ja tähelepanu nõuab.

5. Tee õigeid komplimente

Kõik oskavad tähelepanu pöörata uuele kleidile või soengule ning osta lillekimpe. See kõik on väga tore, aga sina ole veelgi osavam! Ütle talle, et nägid teda unes või mõtlesid ta peale hommikul ehk anna talle märku, et ta on su mõtteis ka siis, kui teda parasjagu kohal pole.

6. Ära ole alati kättesaadav

Ühelegi naisele ei meeldi mehed, kes istuvad õhtuti kodus, telefonid pihus, ootavad kõnet ja jooksevad esimese märguande peale. Miks sul midagi muud teha ei ole, mingi nõme mees oled või? Diivanikaunistused ei meeldi kellelegi, seega leia endale elu ning ära muuda igat oma plaani, kui tüdruk igavledes helistab.

7. Oska teda naerma panna

Mehel, kes suudab naise esimese paari minuti jooksul naerma ajada, on üsna suur lootus telefoninumber saada või kohting kokku leppida. Su nutikad ja kavalad naljad jäävad meelde ja ta tahab neid veel kuulda! Siinkohal tuleb meelde tuletada, et naistele EI MEELDI ropud, labased ja nilbed naljad ning anekdoodid võiksid ka järgmiseks korraks jätta.

Allikas: Askmen