1. Näo pesemine enne uinumist

Isegi kui sul ei ole näos paksu meigikihti, annab õhtune näo pesemine võimaluse su nahal end pikast päevast kergemini koguda ja uueks ettevalmistuda. Mõtle sellele, kui palju su käed päeva jooksul su nägu puutuvad. Ja nüüd mõtle sellele, kui mitu korda sa ühistranspordis torust kinni võtad, inimestega kätt surud või üldse kõike katsud. Puhasta oma nägu sellest päevasest mustusest!

2. Igapäevane kaalumine

Temakese igapäevane ohkimine kaalunumbrit vaadates võib tunduda tõeliselt ülepingutatuna. Küll aga on pidev jälgimine lihtsaim viis hoida ära suuremat üllatust, kui üle pika aja kaalule astudes eelmise korraga mingi suur muutus toimunud on.

3. Antibakteriaalse puhastusvahendi kaasaskandmine

Kuskil su naise kotisügavuses peidab end alati üks pudelike või potsikuke antibakteriaalset puhastusvahendit. Mitte sellepärast, et ta oleks Adrian Monk, vaid sellepärast, et ta on igaks juhuks alati valmis. Bakterid levivad igal pool, korralik hügieen aitab aga ebameeldivat nakatumist endast eemal hoida.

4. Kiudainete söömine

Kui kõik televiisorisnähtud jogurtireklaamid on tõsi, siis peaks see piimatoode aitama naistel tualetis number kahel käia.. Millest ükski mees muidugi mõelda ei soovi. Küll aga aitavad kiudained tegelikult ka kontrolli all hoida kolesteroolitaset ning on head abimehed kaalu alandamisel. Võta eeskuju!

5. Sõpradega kohtamas käimised

Neid ei saa küll pidada otseselt kohtinguks, küll aga saab su naine ilmselt tihemini oma sõbrannadega kokku, kui sina sõpradega. Selle asemel, et nädalavahetusel end koos jalgpalli vaadates õlust paksuks juua, saa ka vahelduseks oma sõpradega näiteks lõunapausil kokku. Avastate end ehk rääkimas asjadest, mis ammu hingel olnud, kuid varem jutuks tulnud pole.

6. Vannitamine

Naised võtavad vanni, mehed käivad duši all. Ja sellepärast lõhnavadki naised alati niivõrd hästi ja nende nahk on ka arusaamatult pehme! Soojas vannis ligunemine aitab pooridel avaneda ning seeläbi tuleb ka nahaalune mustus neist välja. Tulemuseks on hästi lõhnav ja puhas nahk!

7. Grupitrennides käimine

Grupitreeningud ei ole ainult Zumba ja stepptants. Küll aga aitab näiteks jooga kaasa sinu üldisele painduvusele ja seeläbi ka kehalisele arengule. Ära pelga grupitreeninguid, need tulevad sulle kasuks!

Allikas: Naistekas