Täiskasvanuna ei vaja sa enam hoolitsust. Vastutad enda eest ise. Mõistad, et ka õnn on sinu enda teha. Ainult sina saad elada oma elu. Pead ise looma tingimused, et olla terve, edukas ja õnnelik. 

Vastutustunde tajumine näitab osalist küpsust. Kuid sul lasub ka vastutus endast kõik anda. Tähtis on, et õnn ei sõltuks sinu suhtest partneriga. Samuti tuleb ületada sõltumatus ja autonoomia. Pärast sõltumatuse saavutamist on järgmine samm jagada end teineteisega ja teineteist armastuses teenida.

Võib-olla oled märganud, kuidas naine laseb teatud tujudel enda üle võimust võtta. Ta võib minna äärmiselt närvi või langeda masendusse ja mossitada kogu päeva. Naisel on väga raske oma tujudest välja tulla. Sina võid teda armastava sekkumisega aidata. Sa ei pea olema tema arst, vaid ärataja, südame avaja ning tuletama talle meelde, et armastus on peamine. Kui sul kulub üle viie minuti naise avamiseks armastusele, räägid ilmselt liiga palju ja tegutsed vähe. Või oled tõelise eesmärgi unustanud.

Mehelik anne aitab sul välja selgitada, kus oled, kus tahaksid olla ja mida tegema pead. Kui üks neist pole selge, pead teadasaamiseks tegema kõik. See visioon ongi peamine anne, mida saad naisele ja kogu maailmale kinkida. Kui igapäevaste majapidamistööde, karjääri, lapse kasvatamise, teleri ja puhkuste virrvarri kõrval puudub kõrgem visioon, ei vääri sa oma sünnijärgset päritolu. Naine tunneb end petetuna ja on sinu kingitustest ilma jäänud, seda tunneb ka maailm. Nii annavad nemadki sulle vähem vastu.

Kui naine on alatihti närviline, pead juhtima ta selleni, mis teda pingetest vabastaks. Ehk peaks ta rohkem sportima, mediteerima, töökohta vahetama, tantsima või sõbrannadega aega veetma. Kui naisel on pidevalt millestki puudus, pead teadma, millest ta puudust tunneb. Kui sageli avab naine keha ja südame tagasitõrjumatus ekstaasis ja allub vaguralt? Kui sageli annab ta end täielikult teda ümbritseva jumaliku armastuse meelevalda? Kui sageli aitad sina tal seda teha?

Kas mängid tundelist meest, kes teeb naisele ruumi, et ta saaks olla õnnetu, ega paku talle ennast pidevalt ja kartmatult? Kui ta sinu pakutavast sügavaimast tarkusest ja jõulisest armastusest keeldub, miks peaksid sa siis tahtma temaga koos olla? Sinu võimuses on naist suhetes igal ajahetkel juhtida. Peletada tema tusatuju ja avada ta armastusele. Juhtida teda iga päev jumalikule armastusele lähemale, muuta suhted sügavamaks, nii et tema elus ongi esimesel kohal teie suhe, teineteisega jagamine ja pidu. Mida muud saaksidki talle pakkuda? Miks ta on koos sinuga? Milles teie suhe üldse seisneb?

Pead iga päev mehelikku annet arendama. Iga päev harjutava muusikuna pead tegelema hirmude ületamise, piiride tunnetamise ning nende lõhkumisega, ilma et otsiksid lohutust üksildusest või kaotaksid liigselt tormates ühenduse algallikaga. Üha enam peavad sinu elu impulsid algama allikast, milleks on sinu sügavaim tõde. Aja jooksul peavad kõik su tegemised lähtuma sellest allikast. Nii ka sinu suhe naisega.

Kaldud kaotama mõtete, eesmärkide ja projektide sihti ning naise võimuses on tuua sind sinu allikaga ühendavasse kehasse, tegelikusesse ja armastusse tagasi. Puudutuse, armastuse ja iluga annab naine sulle energiat, nii et su kogu keha saab täieliku ja elujõulise erektsiooni ning on valmis maailma armastusega vallutama. Sinu naine võib olla USA president. Tema saab sind kui seksuaalselt olemuselt mehelikku meest tuua kehasse tagasi oma veetleva naiseliku energiaga.

Kui sul pole naist, kellega armastust jagada, veedad suurema osa ajast oma projektide kallal töötades, arvutiekraani vahtides, mõtteid mõlgutades, tulevikueesmärke ja rahalist või vaimset vabadust otsides. Samal ajal oled kaotanud sideme tegelikkusega, keha ja naisega.

Kui suudad lihtsalt olla oma kehas, eraldumata, koos oma naisega, täielikult praeguses hetkes, hakkavad sinu armastuse piirid avarduma. Oma naise ja enda sisemaailma tunnetades muutuvad piirid läbipaistvaks ning adud allika ja enese olemasolu säravat alget. Tunned loomupärast soovi teenida sellist selgust. Pole muud, kui andmise kaudu sulanduda.

Naine ei pruugi su kingitust vastu võtta. Ta võib lausa vastu hakata. Seda võib teha ka maailm. Ent sul pole valikut. Ela oma võimete piiril. Armasta kogu jõuga. Tunneta oma allikat ja lase sellest tuleval energial viia keha erektsiooni. Vastutad täielikult maailmale ja naisele jagatud armastuse eest. Nad mõlemad võivad sinust keelduda ja sind võrgustada, kuni tunnetad nende olemust.

Tunneta naise ja maailma olemust ning sure endast kõike andes.

Allikas: “Tõelise mehe tee” David Deida

Suhete teemal vaata lisa blogist Suhtesiim, mis on mõeldud meestele, kes tahaksid ennast ja oma naist paremini mõista ning elada seeläbi täisväärtuslikumat elu.