1. Asenda mossitamine naeratusega
“Pahad poisid” löövad laineid keskkoolis, tõelised naised eelistavad mossitavale ja üleolevale suhtumisele sõbralikku naeratust. Seega ära ürita karmi James Bondi mängida, vaid võlu naisi oma soojusega.

2. Võta majapidamistööd enda õlgadele
Naine tuleb koju ja kodu on korras — see on üks parimaid võtteid naisele soovitud meeleolu tekitada. Näita, et sa ei pea teda koduperenaiseks, kes peab kõik su mustad nõud ära pesema ja tema näitab sulle, mida kõike ta põrandate küürimise asemel nüüd sinuga teha saaks.

3. Püsi terve!
Tugevad ja terved mehed on seksikad, seega hoia oma tervist. Pidevalt nuuskav, köhiv ja voodis oigav mees ei mõju seksikana. Alateadvuses soovib naine alati, et mees oleks temast tugevam, sest nii tunneb ta end kaitstuna. Kui aga naine peab pidevalt meest põetama ja poputama, ei tunne ta end tema kõrval enam turvaliselt.

4. Kuku näoli või lõika endale kogemata sisse
Kui sul on kasvõi üks väike arm näos, mõjud sa juba ligitõmbavamalt. See aga ei tähenda, et peaksid nüüd trepist alla viskuma või kellegagi tüli norima minema…

5. Aja habe ära
Kolmepäevane habe võib ju seksikas olla, aga sealt algab ka piir — pikk habe ei mõju seksikalt isegi Brad Pitti näos, nii et miks sa arvad, et sina selle välja kannad?

Allikas: thefrisky.com