Ära tee intervjuud

Suurem osa mehi suhtub esimesse kohtamisse otsekui töövestlusesse, küsides iga kord samu igavaid küsimusi, mida naine on kindlasti juba 100 korda kuulnud. Kui väldid selliseid küsimusi nagu “kui vana sa oled”, “mis tööd sa teed”, “mitu õde-venda sul on”, eristud kohe vähemalt pooltest meestest, kellega ta varem on kohtunud. Selle hea nõuande järgimine tähendab kindlasti ka seda, et teie vestlus suundub märksa huvitavamatele teemadele.

Juhi vestlust

Kui sulle näib, et vestlus kipub liialt igavatele teemadele kanduma (näiteks räägite oma tööst), võta julgelt ohjad enda kätte. Ütle lihtsalt: “Aitab küll sellest teemast, räägime millestki huvitavamast.” Kindlasti muutub igav vestlus (ja igav kohting) seejärel palju põnevamaks.

Hoia silmsidet

Hea vestlusoskus ei ole seotud ainult rääkimise ja kuulamisega. Samavõrd olulised on vestlusega kaasnevad väikesed signaalid. Seega vaata igal juhul kaaslase seksikatesse silmadesse, kui sa temaga räägid. Silmsidet tuleks hoida pisut kauem, kui näib kohane, sest sellega näitad, et oled enesekindel mees, kes teab täpselt oma soove.

Räägi värsketest kõmu-uudistest

Kindlasti oled märganud, et peaaegu kõik sinu tutvusringkonnas olevad naised loevad vahel kollaseid ajakirju – see on juba nende loomuses. Seega võid julgelt küsida, mida su kaaslane arvab mõne kuulsuse hiljutisest moeapsakast või alkoholisõltuvusest. Kui teie vestlusteemad on tema jaoks lõbusad ja huvitavad, hakkab ta ka sind pidama lõbusaks ja huvitavaks.

Ta jälgib sind

Pea alati meeles, et sinu kaaslane kuulab ja arvustab endamisi väga põhjalikult seda, kuidas sa räägid ettekandja, taksojuhi või baarimehega. Suhtu kõigisse inimestesse lahkelt ja lugupidavalt. Su kaaslane paneb seda kindlasti tähele ning sellepärast on see soovitus ka meie kohtingunõuannete loendis.

Ole mänguline

Naistele meeldivad mehed, kellega on lõbus koos aega veeta, ning suurepärane moodus lõbusate vestluste algatamiseks on küsida ootamatuid ja mängulisi küsimusi. Seega võid järgmisel kohtingul julgelt pärida oma kaaslase lemmikvärvi, lemmikjäätist või seda, mitu kaisulooma tal kodus on. Sinu reaktsioonidest tema vastustele võib välja kasvada lõbus, veidi õrritav ja mõlema jaoks nauditav mäng.

Väldi raskeid teemasid

Siin on silmas peetud eeskätt poliitikat ja usku. Nendest juttu tegemine ei too kaasa muud kui probleeme. Parem on neist üldse hoiduda.

Ära muretse ebamugava vaikuse pärast

Kui sa suudad inimesega koos vaikust nautida, tundmata, nagu peaks kogu aeg millestki rääkima, näitab see, et sa tunned ennast selle inimesega vabalt. Seega kui järgmine kord jälle juhtub, et teie vestlus seiskub, võta asja rahulikult ja lase kaaslasel jutulõng üles võtta.See näitab talle, et sa ei ole pinges, mistõttu ka tema tunneb ennast sinu seltsis vähem pinges.

Ära püüa muljet avaldada

Naised on piisavalt elutargad, teadmaks, et neile vägisi muljet avaldada püüdvad mehed üritavad sellega kompenseerida oma ebakindlust. Tegelikult on naised taolisest käitumisest sedavõrd tüdinud, et nad võivad kohe alguses kontrollida, kas ka sina oled üks taolistest.Seega ole tagasihoidlik. Kui sul on midagi muljetavaldavat (näiteks auto või uhke rõduvaade), lase see tal endal välja uurida või loomulikult teel avastada – ära hakka sellega ise kohe uhkustama. Sinu tagasihoidlikkus avaldab talle rohkem muljet kui miski muu.

Väldi “saatuslikke küsimusi”

Paljud mehed ei mõista, et kui nad küsivad naiselt näiteks “kas ma olen sinu tüüp”, “mis su senine mulje minust on” või “kas tahaksid ehk veel kunagi minuga välja tulla”, sunnib see naist hoobilt plehku panema. Miks? Sest see näitab talle, et sa ei ole selline enesekindel mees, keda ta otsib. Enesekindel mees teab, et pole mingit vahet, kas sa oled tema “tüüp” või mitte. Samuti teab ta, et ta meeldib naisele igal juhul ning loomulikult tahab naine temaga teinegi kord välja tulla. Mõtle sellele.