õde hakkab ilmuma Hommes ja Naistekas igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida. Tänane küsimus oli ajendatud sellest, et Eestis kasvab aina nõidade ja selgeltnägijate populaarsus ja soovisime teada, kuidas mehed neisse suhtuvad ning valitud vastused on siin:

Peeter, 40: „Loomulikult usaldan. Mis oleks veel parem meetod inimese tuleviku korrastamiseks ja plaanide seadmiseks, kui võtta üks hullude silmadega muti ja tema kristallkuul ning lasta tal kätega enda pea ümber ringi teha ja tantsusammul tõmmelda. Tundub ju täiesti geniaalse lahendusena, mida võib 100% uskuda. Oeh. Ja inimesed on selle eest nõus suisa raha maksma. Ja mitte vähe.”

Peeter, 73: „Oleneb selgeltnägijast. Kaika laine juures käisin isegi korduvalt, sest sain abi. Kas just otseselt temast, aga tuge sain kindlasti ja talle ei olnud kahju ka raha maksta. Aga tänapäeval peab igaüks, kes öösel unes leinakaske või naabrikassi näeb, end selgeltnägijaks. Isegi minu naine teatas üks päev, et tal on vist võimed ja ütles, et miski tema sees ütleb, et ta peab minuga rohkem aega koos veetma, et ta tunneb, et ma ei ela enam kaua. 10 sekundit hiljem läks ta karjudes teise tuppa, kui ma kärtsu peeru lasin. Kui ma hakkan surema, siis tahan seda teha rahus. See oli umbes 10 aastat tagasi.”

Tanel, 28: „Ma usun, et on olemas tundlikumaid inimesi, kes tajuvad energiaid teistmoodi. Ka mina nende hulgas. Ma suudan tajuda, mis emotsiooniga on ruum ja aeg-ajalt räägin ma enda vanaisaga, keda ma kunagi näinud pole.”

Priit: 53: „See on nii haige, kuidas seda asja praegu promotakse. Igal kanalil on nõiad, igas lehes on nõiad. Sa vaatad seda venelaste selgeltnägijate saadet ja kõik karjub seal, et see on feik – teeseldud emotsioonid, tessklevad „selgeltnägijad”, aga ikka seda müüakse kui tõtt ja inimesed seisavad järjekordades, et nende raamatuid ja kivikesi osta. Ma olen pool elu karjääris töötanud, ma võiks neile selliseid kive tuua, et ohohoo.”

Kuidas teiega lood? Kas teie usute üleloomulikke võimeid või arvate, et tegu hullumajakandidaatidega? Esitasime sama küsimuse ka naistele ja vastused leiad SIIT!