Rahaline vastutus

Mehed on tundnud väga pikka aega enda õlgadel kohustust perekonda üleval pidada. Isegi kui peres on niimoodi seatud, et mees ja naine panustavad võrdselt, võib mees alateadlikult ikkagi tunda hirmu, et ta peaks tegema rohkem.

Töökoht ja eneseareng

Mis saab siis, kui ma töö kaotan? Kas mu naine armastab mind siis veel üldse? Kas ma arendan ennast piisavalt? Paljud mehed on kimpus nendele küsimustele vastamisega ja nad kardavad, et nad ei ole piisavalt head. Või arvab naine, et mehel on kehv töökoht.

Välimus

Ka mehed tunnevad, et nad ei näe piisavalt head välja, nad on kas liiga lühikesed, või on kõhuvolt kasvanud liiga suureks ja puudub tahtmine sellega midagi ette võtta. Ka mehed kardavad, et naised ei pea neid piisavalt atraktiivseks.

Intelligentsus

Meestel on suur hirm, et naised leiavad enda kõrvale kellegi, kes on neist targem, arukam ja ehk ka nägusam. Osad mehed ei taha pidevalt midagi uut õppida, aga nad tunnevad sisimas kogu aeg, et peaksid seda tegema.

Iseloom

Mõned mehed ärrituvad väga kergesti ja nad ei oska selle vastu midagi ette võtta, ehkki osad neist isegi tahaksid. Või on nad emotsionaalsed ja tunnevad sellepärast end halvasti. Naised võiksid kinnitada, et oma emotsioonide välja näitamine on väga hea ja seda tasub julgustada.

Käelised oskused

Mehed tunnevad suurt vastutust, et kodus oleks kõik korras ja kui midagi katki läheb, on nende mure see korda teha. Kõik mehed aga ei tunne käelises tegevuses ennast väga mugavalt ja suur on hirm, et naine saab sellest teada.

Seksuaalne võimekus

Iga mees tahab olla voodis parim. Meeste jaoks ei ole vist midagi piinlikumat, kui hetk, mil ta on voodis atraktiivse naisega, aga siis järsku võimekus kaob ja mees läheb vaimselt täiesti lukku. Sellised olukorrad muudavad mehed alati väga ebakindlaks, ehkki naised ei mõtle sellest enamasti midagi halba, ikka võib nii juhtuda.

Allikas: YourTango