Allikas DailyMail avaldab ühe naise loo, kellel sai täiesti kõrini sellest, et ta on aastaid üritanud oma mehele selgeks teha, et wc-poti kaane üles jätmine on väga ebahügieeniline, eriti veel majapidamises, kus on väikesed lapsed, kes armastavad eranditult kõike näppida.

Ta on saatnud oma abikaasale erinevaid interneti linke, mis seletavad täpselt, miks on kaane üles jätmine halb ja ebahügieeniline. Ta on meest palunud, seletanud, karmilt öelnud, aga mitte miski pole siiamaani toiminud.

Seega otsustas naine, et kui mees ikka keeldub aru saamast, peab tema midagi ette võtma. Ja seda ettevõtmist otsustas ta salaja korraldama hakata. Nimelt armastab tema mees üsna tihti peale rasket tööpäeva juua üks või kaks õlut, et lõõgastuda.

Iga kord, kui mees jätab wc-poti kaane üles, kallab naine ühe mehe õlle sealt samast wc-potist alla. Mees pole siiani veel aru saanud, et tema õllevarud muudkui kahanevad ja kahanevad. Naine kavatseb teguviisiga jätkaa nii kaua, kuni mees märkab. Ta loodab, et see paneb mehele lõpuks aru pähe ja ta viitsib hakata naise väikest palvet kuulama.

Lugejad, mis te arvate? Kas naine käitub õigesti?