Ja mis veel hullem, seksuaalne aktiivsus langeb eriti järsult siis, kui ületad 50. eluaasta künnise. Selles eas mehed on vahekorras keskmiselt 1,22 korda nädalas. 25-29. aastased teevad seda va vanainimeste asja vähemalt kolmel korral nädalas.

Kas see siis tähendab, et 30aastaselt tuleks patused mõtted unustada ja hakata igal õhtul teleka ees õlut libistama? Absoluutselt mitte! Õnneks saavad kõik mehepojad ise väga palju ära teha. Selleks, et seksuaalelu aktiivsena hoida, järgi neid kolme sammu:

Kanna enda eest hoolt
Seksi üks olulisemaid aspekte on sinu väikemehe töö. Seega: kanna tema eest hoolt! Selleks, et ta kõrge elueani korralikult töötaks ole tervislik — ära suitseta, hoia kaalu normaalsena ja ära tarbi liiga palju alkohoolseid jooke.

Enesekindlus, enesekindlus, enesekindlus
Ära mine paanikasse, kui su hommikused erektsioonid hakkavad kaduma. Või kui need pole enam nii tugevad. See on ilmselt tingitud testosterooni tasemest — mine jõusaali, see on kõige loomulikum viis balanss jälle paika saada.

Keskendu naudingule!
Jah, seksi üks eesmärke on ju haripunkti jõudmine. Ometi ei pea see endast kujutama aga tuima tegutsemist. Ole hetkes ja naudi! Tee seks nauditavaks ka oma partnerile. Võib tulla aeg, kui orgasmide saavutamine ei ole enam nii lihtne, see ei tähenda aga seda, et intiimsus peaks kaduma.