Jagame mõned head ideed meestele, kes sooviksid voodis üle pika aja kogeda midagi enamat:

Muuda oma suudlused paremaks. Proovi suudlemise ajal end ära unustada ja lase keelel omasoodu liikuda. Sa võid üllatuda, milleks see võimeline on!

Tee vaagnapõhjalihaste harjutusi. Et voodis kauem vastu pidada, tasub teha neid suurepäraseid harjutusi, sest need ei ole sugugi mitte ainult naistele mõeldud. Aga varu kannatust, tulemused ei saabu ilmselgelt üleöö.

Eksperimenteeri vastupidavusega. Kui naine on teinud hulga vihjeid selle kohta, et sinu väikemees võiks voodis kauem kesta, siis proovi ennast võimalikult kaua tagasi hoida, ehkki me teame, et see on sinu jaoks raske.

Leida enda jaoks meeldiv kondoom. Et üleüldse seksida, tuleb ikka ja jälle endale meelde tuletada, et kõige olulisem on turvaline vahekord ja kuigi paljud mehed kinnitavad, et kondoom on segav faktor, tuleb lihtsalt leida enda jaoks sobivaim.

Libesti, libesti, libesti! Korralik kogus libestit võib muuta kogemuse lausa enneolematult heaks. Kui sa arvad, et oled nii kõva mees, et libestit ei vaja, siis proovida tasub kasvõi ükskord ikkagi. Üllatusmoment on garanteeritud.

Katseta räpast kõneviisi. Kuigi paljude meeste jaoks tundub räpane kõneviis naljakas, eriti kui ongi tegu keskmise ontliku Eesti mehega, kes eelistab pigem vaikset olemist, siis iseennast ning oma kallimat tasub ikkagi vahel üllatada.

Allikas: Men's Health