Siinkohal toome välja kümme aksessuaari, et oleksid igaks olukorraks stiilselt „relvastatud”.

Must ja tumesinine lips

Loomulikult peab igal mehel rippuma kapis vähemalt üks ülikond. Isegi kui see ainult kord aastas selga pannakse. Must ja tumesinine sobivad peaaegu ükskõik millise ülikonnaga ning need kaks klassikut võiks kindlasti garderoobis olemas olla. Lipsu laiuse valimisel tasub arvestada ka kehatüübiga, et liiga lai või kitsas lips proportsioone paigast ei nihutaks.

Hõbedane lipsunõel

Lipsuga käib kaasas lipsunõel. Kuigi lipsunõela ei peaks kandma alati, annab see ülikonnas mehele viimase lihvi, mis ei jää märkamata ka vastassoo esindajatel. Lisaks on see aksessuaar piisavalt odav, mistõttu ei tohiks ühe korraliku lipsunõela muretsemine kellelegi probleeme valmistada. Ostad ühe korra ära ega pea selle peale enam kunagi mõtlema.

Valge taskurätik

Valge taskurätik on järjekordne asi, mis tihtipeale ära unustatakse. Šiki väljanägemise saladus peitub pisidetailides ja valge taskurätiku torkamine pintsaku rinnataskusse on täpselt selline trikk, mis loob viimistletud mulje.

Pruun ja must nahast rihm

Kui kannad peokingi, peaks sinu nahkrihm tingimata sobituma kingavärviga. Must ja pruun on nii klassikalised valikud, et sobivad lisaks viigipükstele ka tavaliste teksade või lühikeste pükstega. Rihm lisab mehe välimusele visuaalselt väga palju.

Näokujule vastavad päikeseprillid

Need kaitsevad silmi päikesekiirguse eest ning hoiavad ära silmade kissitamise. Usu — selle eest oled vanemas eas, siis kui silmade ümbrusse sügavad kortsud tekkima hakkavad, väga tänulik. Päikseprillid peaksid sobima mehe näokujuga, olgu see ümar, ovaalne või kandiline. Siinkohal on põhiline märksõna kontrast: ümarale näotüübile sobivad kandilised, kandilisele ümarad raamid. Ovaalse näoga meestel on kõige suurem valik — neile sobivad peaaegu kõik prillid.

Nokkmüts

Meil kõigil tuleb ette nii-öelda laisemaid päevi. Võib-olla ei jõudnud duši alla, võib-olla ununesid juuksed hommikul kammimata. Sellisteks puhkudeks on parim valik viisakas nokkmüts, mis jätab väljanägemisele siiski viimistletud mulje. Vältida tuleks kõiksugu Pokemoni ja Tarzani nokkmütse — need ei kuulu kindlasti stiiliteadliku mehe garderoobi.

Kvaliteetne rahakott

Asjad, mida mees omab, ütlevad tema kohta palju — eriti vastab see tõele rahakoti puhul. Kuna rahakott on aksessuaar, mis leiab igapäevaselt kõige rohkem kasutust, tuleks keskenduda kvaliteedile. Korralikku nahast rahakotti võiks julgelt natuke rohkem investeerida, nii et see oleks lisaks stiilsusele ka vastupidav.

Valged tennised

Valged tennised näevad igas vanuses ja iga kehatüübiga mehe jalas head välja. Kui tegemist pole just väga ametliku õhkkonnaga, sobivad valged tennised justkui valatult. Lisaks on need kohaldatavad paljude erinevate pükste ja särkidega, nii et valgete tennistega ei saa tõesti mööda panna.

Argine või pidulikum käekell

Igal endast lugupidaval mehel peaks olema käekell või paar. Milline valida, oleneb suuresti elustiilist ja ametikohast. Neile, kes kannavad iga päev ülikonda, sobib pidulikum käekell, ja neile, kes otseselt pintsaklipslased pole, istub viisakas, tagasihoidlikum ajanäitaja.

Tihedalt jalga istuvad bokserid

Valida tuleks õiges suuruses bokserid, mis pakuksid tuge ning samas ei pigistaks. Pole mingi saladus, et naiste arust näevad õigetes, värvilt eelkõige tumedamates bokserites mehed väga seksikad välja.