Kui sa tahad lõpuks hakata oma meest paremini mõista, tasuks sul enda jaoks selgeks teha järgnevad tõed.

Ära analüüsi liigselt tema käitumist: mehed on päris lihtsad olevused, ei ole nii, et nad mõtlevad üht ja ütlevad teist ning siis eeldavad, et naine peaks varjatud sõnumist aru saama.

Kui ta tahab sinuga koos olla, näitab ta seda välja: enamasti ei mängi mehed raskesti kättesaadavat, nad pigem ajavad naisi taga ja üritavad neile muljet avaldada. Kui tundub, et mees sinu vastu huvi ei tunne, siis kahju küll, aga nii see on ka.

Ta ei oska sinu mõtteid lugeda: ükskõik kui palju sa seda ka ei sooviks, seda ei juhtu mitte kunagi. Kui sa midagi tahad, ütle see välja. Ei ole mõtet solvuda asjade pärast, millest ta pole aru saanud, kui sa isegi pole talle neist rääkinud.

Lase tal vahel aidata: me elame maailmas, kus järjest rohkem naisi tahab kõike ise teha, mis loomulikult on suurepärane, aga lase vahepeal ka mehel midagi enda jaoks teha. Sa ei pea mängima hädist, kes ei saa ise sellega hakkama, aga näita talle, et ta on sinu jaoks vajalik.

Lepi sellega, et ta käitub teisiti kui sina: kuna te olete niivõrd erinevad, ei saagi te iialgi ühes olukorras samamoodi käituda. Te ei ole üks ja sama inimene, mistõttu on imelik eeldada, et ta mõtleks ja käituks nii nagu sina. See pole ju loogiline.

Ta suhtleb teistmoodi: naistele meeldib enamasti pikalt rääkida ja lasta vahel juhtida ennast ka emotsioonidest ja tunnetest. Meestele meeldib pigem konkreetsus ja oma jutus jõuavad nad kohe selle kõige tähtsama osani. Naiste meelest tundub see ülbe ja liiga otsekohene, aga sellised mehed juba kord on ja ennast ei tasu lasta sellest segada.

Ütle talle, mis teeks sind õnnelikuks: muidugi ei meeldi mehele, kui tema naine on rahulolematu, aga läheme taaskord tagasi punkti juurde, et ta ei oska mõtteid lugeda. Ütle välja, kuidas ta saaks sind õnnelikuks teha ja ta suure tõenäosusega seda ka teeb.

Allikas: YourTango