Kui sa oled siiamaani tüdimusega mõelnud, et küll on nõme kogu aeg meeles pidada, et poest muudkui lilli muretseda ja isegi siis pole tükk aega rahu majas. Kui toodud kimp ära närtsib, tahab naine millegipärast kohe uut.

Kuid kas sa seda teadsid, et naised tahavad saada lilli just nendel armsatel põhjustel?

Kui sa viid oma naisele lilli, jätab see tema sisse imelise tunde, et sa tead, mis talle meeldib ja isegi kui te olete kaua aega suhtes olnud, ei väsi sa teda üllatamast. See on tõeliselt hea tunne. Samuti, iga kord kui naine meenutab ilusat kimpu või õiekesi, tuleb tema näole lai naeratus. Kellele siis ei meeldiks oma armsat naisukest naeratama panna?

Lilled on ka hea stressileevendus. Nendega tegelemine on väga mõjuvõimas vahend stressi vähendamiseks. Ja kui naisel on tõsiselt stressirohke päev, siis mehe lillekimp teeb tuju palju rõõmsamaks ja stress ongi kadunud! Vähemalt veidikeseks ajaks.

Ekspertide sõnul vallanduvad lillesaaja kehas õnnehormoonid, tugevneb dopamiin, mis vastutab hea enesetunde eest, ja lõpptulemus on üks tõeliselt värske enesetundega ja õnnelik naine.

Allikas: Brightside