1. Nabaalune

Nabast allapoole jääb üks piirkond, mida sa juba hästi tunned (loodetavasti!), kuid ära piirdu ainult suguelundite hellitamisega. Naba ja kliitori vahel jääb “tükk tühja maad”, mis ootab samuti suudlusi ja õrnu silitusi.

2. Reied

Ka reite siseküljed on väga tundlikud ning neid suudeldes, lakkudes ja õrnalt näksides viid kallima erutuse uutesse kõrgustesse! Õrrita ja mängi seal piirkonnas, kuid ära suguelundeid (veel) puutu!

3. Jalalabad

On vähe asju, mis on sama mõnusad kui jalamassaaž. Haara pudel mõnusa lõhnaga massaažiõli kõrvale ning töötle kallima jalad põhjalikult läbi. Ära unusta ka pahkluid, jalalabade külgi ja muidugi käi korralikult üle kõikidest varvastest. Mõnele naisele meeldib, kui tema varbaid imed, kuid teine võib selle peale öökima hakata — küsi enne!

4. Kõrvanibud

“Kõrv on tee naise südamesse”, ütleb prantsuse vanasõna. Kõrva kaudu saab mees rääkida nii naise hinge kui kehaga. Kõrv on närvilõpmetega üle külvatud, see on otseliin ajus paiknevasse naudingukeskusesse. Laske kaaslasel oma kõrvaga mängida, julgustage teda ütlema kirglikke sõnu.

5. Peopesad

Kätega mõnu pakkuda sa oskad, kuid kas teadsid, et ka käte silitamine ja paitamine on väga erutav? Silita ta peopesa õrnalt ühe sõrmega, joonista või kirjuta midagi — uhh, KUUM!

6. Põlveõndlad

Suudle hellalt tema põlveõndlaid. See on üsna veider, aga väga tundlik koht. Veel üks nipp — näiteks restoranis istudes võid teda põlveõndlast hellalt silitada ja võid kindel olla, et ta ei jõua koju jõudmist ära oodata!

7. Alaselg

Sa hoiad tal ümbert kinni, kui kohtingul mööda tänavat jalutate — see on armas ja õrn žest, mis näitab, et sa hoolid ja tahad ta lähedal olla. Kui jääte omaette, suudle ja silita teda sealtsamast ja ta süda hakkab kiiremini kloppima!

8. Rangluu

Supertundlik piirkond. Kui partner teie kaela õrnade suudlustega katab või pöidlaga rütmiliselt rangluulohule vajutab, tunnete tõelist seksuaalset energiat — seda tõestab naha roosakaks muutumine, siit voolab läbi kaelaarter. Tunnete erutavat võbelust kõhuni välja, kus need puudutused seksuaalhormoone ärritavad.

9. Kael

Kaela suudlemine on paljude uurimuste kohaselt erutaja number üks. Kael on ülimalt tundlik ning iga suudlus, kuuma hingeõhu pahvak või sulega kõditamine ajab kananaha ihule.

10. Juuksed

Libista oma käed läbi ta juuste, suudeldes sasi neid ja naine on su käes kui sulavaha!

Allikas: Askmen