1. Ta on külm

Varem oli ta lõbus, naeris su naljade peale ja teil oli koos tore. Nüüd istute kahekesi televiisori ees ja naerate selle peale, kui Jan Uuspõld mõnes reklaamis naljaka häälega räägib või laulab. Kuhu küll kõik rõõm jäi?

2. Ta hakkab tegema asju, mida ta varem vihkas

Naine, kes vandus, et raamatuklubisse või spordisaali tõstab ta jalga vaid üle omaenda laiba, on hakanud seal pea iga päev käima? Ja ta teeb seda veel suure rõõmuga? No siis on selge, ta leiab endale tegevust, et sinuga mitte aega veeta.

3. Ei mingeid ulakusi

Saadad talle sõnumi, kui seksikas ta hommikul välja nägi. Ta vastab sulle “ok”? Asi on veel hullem, kui arvata võiks.

4. Te ei lähe enam koos magama

Varem uinusite koos, ehk isegi toimus teie õhtune hammastepesu käsikäes? Nüüd aga liigub ta sinust juba tunnike varem magama ja keerab sinu poole selja. Kui üritad temaga samal ajal voodisse liikuda, siis “pole ta üldse väsinud” ja vajub diivanile magama.

5. Seks pole enam intiimne

Seksist on saanud rutiin ja töö. Ei mingit intiimsust, ei mingit romantikat, ei mingit ühist hingamist. Töö, tuim töö.

6. Ta ei lase oma mobiiltelefoni silmist

Paarikesed võivad vahel ikka telefoni jagada — kasutada teise telefoni sõnumi saatmiseks või võtta partneri eest kõne vastu, kui too parajasti näiteks duši all on. Kui naine aga hakkab oma telefoni peitma, välja lülitama või ärrituma, kui sa seda puutud, siis ole valvel.

7. Liiga palju tüdrukuteõhtuid

Üks suurimaid müüte on, et tüdrukuteõhtul veedavad lõbusalt aega ainult tüdrukud. varem või hiljem liitub naiste seltskonnaga ka kamp mehi. Kui naine kasutab liiga tihti tüdrukuteõhtut vabandusena, et sinuta välja minna, siis on midagi valesti ja ta võib lihtsalt juba eos endale uut partnerit otsida.

8. Ta ärritub iga asja peale

Suhte alguses on kõik leplikumad ja vaatavad partneri väikestest vigadest mööda. Kui naisele hakkab aga järsku iga su liigutus pinda käima, näitab see, et ta on hakanud nägema pigem su vigu, mitte häid külgi. Kui iga pisike asi viib mitu päeva kestva tülini, on see selge märk, et suhe suundub kuristiku poole.

9. Ta hakkab järsku oma eksidega suhtlema

Kui teie suhte alguses ei rääkinud naine kordagi oma eelmistest suhetest, ega suhelnud ka ise vanade kallimatega, ent hakkab siis järsku nendega taas läbi käima on see halb märk. See näitab, et naine tahab edasi liikuda ja selleks, et edasi liikuda meenutab naine alati neid aegu, mis tal on olnud. Eksidega tasub üleüldse ettevaatlik olla, sest pole just harva esinev nähtus, et naine läheb uue kallima käte vahelt eelmise juurde tagasi.

10. Häid uudiseid kuuled sina kõige viimasena

Oled tähele pannud, et isegi su ema teab su naise palgatõusust enne kui sina? Mees, aeg on oma naisega tõsiselt rääkida. Sa ei ole kohe kindlasti tema jaoks enam number üks.

Allikas: Men’s Health