Siin on viis nippi, mis muudavad naistega rääkimise lihtsamaks:

1. Keskendu talle, mitte endale

Ära lase ärevusel võimust võtta ja ära keskendu sellele, mis juhtub, kui ta su pikalt saadab. Kui ta otsustab sulle kohe mitte vastata, ei ole probleem sinus, vaid temas. Tõenäoliselt ei otsi ta hetkel oma ellu kedagi, on ebakindel või pole lihtsalt huvitatud.

Lisaks, kui keskendud pidevalt sellele, mida järgmisena öelda ja mitte tema vastusele, saab ta aru, et tal ei ole su sajaprotsendilist tähelepanu. Miks? Sest sa keskendud ju iseendale.

2. Küsi avatud lõpuga küsimusi

Kinnise ja avatud lõpuga küsimuste vahe on selles, et kui küsid kinnise lõpuga küsimusi, võib ta vastata vaid "ei" või "ja". Avatud lõpuga küsimused aga võimaldavad tal pikemalt rääkida ja sina saad tema kohta rohkem teada.

3. Ole sina ise

Naised tahavad tunda end erilisena ja tunda teievahelist sidet, et olla kindel, kas sinuga välja tulla. Isegi, kui sa oled füüsiliselt atraktiivne, ei tähenda see, et oled ka vaimselt huvitav inimene.

Lase end lõdvaks, ole aus ja huvitu päriselt sellest, mida naine mõtleb ja tunneb ning märkad, et ta laseb oma müüri alla.

4. Kui lähened talle baaris või ööklubis, kutsu sõber kaasa

Kui naised lähevad baari või ööklubisse, on nende esimene eesmärk sõpradega aega veeta ja ehk rääkida mõne mehega, kes neist päriselt huvitatud on.

Sageli loodavad nad oma sõbrannadele, kes lähenenud mehe heaks kiidavad ja kui sul on sõber kaasas, on pinget vähem, sest teil on rohkemast rääkida ja naisel ei teki tunnet, et ta on lõksus.

5. Keskendu sõprusele

Kui keskendud lihtsalt hetke nautimisele, hakkab ka naine end rohkem avama ja tal on aega otsustada, kas teie vahel on piisavalt keemiat.

Allikas: YourTango