1. Ta ei söö liha

Sa pead järge pidama kõikide tema dieetidega, ka siis, kui need on igal nädalal uued. Ära paku talle liha, kui ta sellest hoidub, ära too talle kingituseks šokolaadi, kui ta on sulle eelmisel päeval öelnud, et üritab alla võtta.

2. Ta peab hommikul vara ärkama

Kui kallimal on varahommikul tähtis koosolek, siis harjuta oma trummimängu eelmisel päeval, mitte õhtul, kui ta end välja puhata üritab. See pole ka parim õhtu sõprade külla kutsumiseks.

3. Ta kinganumber

Mehest, kes kingib kallimale imekaunid kingad õiges suuruses, saab legend ja seda lugu jutustatakse ka saja aasta pärast!

4. Ta lemmiklill

No ei ole mõtet tulla punaste tulpidega, kui tüdrukule meeldivad hoopis kollased roosid ja ta on sulle seda kaheksa korda öelnud. Ära arva, et lilled on lilled ja vahet pole, sest on küll!!!

5. Ta lemmikmaius

Armastab ta šokolaadi- või vaniljejäätist? Fazerit või Laimat? Või eelistab ta magusale hoopis kiluvõileiba? Sa pead seda teadma!

6. Ta parima sõbranna suhtestaatus

See ei ole teema, mille juures sa võid end välja lülitada ja teha seda kurikuulsat “tuli põleb, aga kodus pole kedagi” nägu. Kuula ja pea meeles, mida ta sulle räägib, sest tema jaoks on see oluline ja sinu jaoks peavad tema olulised asjad ka tähtsad olema!

7. Ta vanemate sünnipäevad

Sa ju tahad saada nii aasta boyfriendi kui aasta väimehe auhinda? Need mõlemad on sinu, kui pead sünnipäevad meeles ilma meeldetuletuseta ja helistad ämmale-äiale, et neile ise õnne soovida. Kui selle tähtsa asja unustad, langevad su aktsiad oi kui madalale… Ja kui kallima enda sünnipäev meelest läheb, võid sa oma asjad kokku pakkida ja  leppida mõttega, et suhe on läbi.

8. Millal tal päevad on

Seda on sul vaja teada juba omaenda vaimse tervise huvides. Jäävad ära nii mõnedki piinlikud momendid, näiteks need, kui ta peab su käed oma püksikute juurest sujuvalt mujale juhtima…

9. Mitu patja tal on

Ja milline neist on tema lemmikpadi. Pole midagi tüütumat kui uniselt voodisse minnes avastada, et mees on ta mõlemad padjad hõivanud ning norskab nüüd nende otsas ja nende kätte saamiseks tuleb kasutada jõudu. Jäta talle need padjad, eks?!

10. Tal on reede õhtul trenn

Järelikult te ei saa reede õhtul kell viis kinno, sünnipäevale või kuhu iganes minna. Ja kui sa sellega juba varakult arvestada oskad, ei pea sa pärast endale kinno uut kaaslast otsima või sõprade ees vabandama, et te ikka ei saa tulla.

11. Ta lemmiksaade

Kui oled mingi eriti suure jamaga hakkama saanud, osta või tõmba talle uus hooaeg ta lemmikseriaalist ning ulata talle see koos kallistuse ja suudlusega. Ta ei suuda kauaks vihaseks jääda.

13. Mida ta enda juures armastab

Kui ta vihkab oma kõhtu, ei ole sul mõtet sellele erilist tähelepanu pöörata. Muidu tunneb ta end ebamugavalt. Aga kui sa tead, et ta on rahul näiteks oma tagumiku või rindadega, kiida, silita ja patsuta neid, palju tahad — komplimentidest nende kohta ei väsi ta eal!

14. Kuld või hõbe

Kinkida naisele, kes kannab ainult hõbedast ehteid, kullast kaelakee, on põhimõtteliselt raha- ja ajaraisk, lisaks veel üsna solvav ka. Mis mõttes sa ei pane tähele?!

15. Mis on tema lemmikjook

Unusta ära need punase veini pudelid, kui su kallim joob ainult valget. Ja kui ta eelistab mojitot, õpi selgeks, kuidas seda valmistatakse.

Allikas: Madame Noire