Üksteist meest avaldavad portaalis Fatherly, milliseid lauseid nemad igatsevad oma naiste suust kuulda. Naised, ehk saate siit inspiratsiooni, sest valik on väga varieeruv. Mõelge neid lauseid lugedes oma kallima peale ja leiate kindlasti midagi, mida võiks just talle tihedamini öelda.

1. Räägime!

Kui tihti sa ütled oma kallimale, et sa soovid temaga rääkida? Või veedate te õhtuid tühjast-tähjast lobisedes ning samal ajal ninapidi telefonis olles?

2. Kas sa soovid kalli?

Ka meestel on nõrkusehetki ja ehkki nad ei soovi seda alati välja näidata, on imetore, kui naine saab sellest ka sõnadeta aru.

3. Kuidas su päev läks?

Ja seda küsides ole valmis kuulama ning vastuse nappuse korral tagant utsitama, et mees saaks kõik oma hingelt ära rääkida.

4. Kas sa saaksid mind aidata?

Ehkki tänapäevamaailmas saavadki naised enamasti kõigega ise hakkama, on ikkagi meestel mõnikord tore ulatada oma abikäsi ja nad on väga meelitatud, kui neilt abi palutakse.

5. Mis filmi sa sooviksid vaadata?

Selle asemel et hakata seda valikut maha tegema ja ütlema, mida te hoopis sinu meelest võiksite vaadata, austa tema valikut ja proovi süveneda ka oma kallima huvidesse.

6. Ma kardan.

Me kõik kardame midagi ja selle tunnistame kellelgi teisele nõuab vaprust. Kui sina julged tunnistada oma hirme, on seda lihtsam teha ka sinu mehel.

7. Ma olen sinu poolt.

Paarisuhtes on toetus väga oluline ja isegi kui sa tead, et sa oled alati oma mehe poolt ning mõtled, et see on nii elementaarne, et seda pole vaja isegi välja öelda, siis tegelikult on see miski, mida mees rõõmuga kuulda tahab.

8. Seksime!

Jah, see on kõikidest lausetest kõige humoorikam, aga lisaks huumorile on selles peidus ka tõtt. Mehed armastavad seksi ja miks mitte öelda see otse välja, kui sul on tuju?

9. Meie lastest kasvavad tublid inimesed.

Kui te olete lapsevanemad, siis teil on kindlasti mõnikord hirm, kas te ikka teete kõike õigesti. Jah, ka isadel on sellised hirmud ja ta kuulab kindlasti hea meelega, et sinu meelest teeb ta head tööd.

10. Räägime sellest homme edasi.

Kui te vaidlete peale tööpäeva mõne asja üle, millele ei näigi lahendust leiduvat, siis ka sina võid olla mõnikord see inimene, kes pakub, et lahendaks probleemi homme edasi ja praegu lihtsalt naudiks omavahel õhtut.

11. Ma teen selle ise ära.

On see mõni pakiline asi, mille mees unustas teha? Virisemise asemel tasub teinekord hoopis siiralt abi pakkuda. See jääb talle kindlasti meelde ja heategu ei jää tasumata.

Allikas: Fatherly