1. Räpaselt rääkimine: ühtegi meest ei jäta külmaks naine, kes oskab eriti seksikalt ja räpaselt mehele erinevaid nilbusi kõrva sosistada.

2. Karm käitumine: ei, palun ära tee oma kallimale mingil tingimusel haiget, aga väike laks pepule käib ikka vahel asja juurde.

3. Äärmiselt seksika aluspesu kandmine: mis teha, mehed armastavad silmadega ja superseksikas pesu ei jäta kunagi kedagi külmaks.

4. Pepuga hööritamine: mehed armastavad naisi kannikatest näpistada ja armastavad neid ka lihtsalt katsuda ja silitada. Lase tal siis seda vahel teha.

5. Mehe soovidega arvestamine: kui sina tahad, et mees täidaks sinu unelmaid, siis uskuge meid, ka mehed soovivad, et nende unistustega arvestatakse.

6. Juhiste andmine: anna mehele juhiseid, mida ta võiks sinuga voodis teha. See ajab ta täiesti pööraseks.

7. Filmige oma vahekorda: selleks peate olema muidugi sajaprotsendiliselt usalduslikus suhtes ja te mõlemad peate andma lubaduse, et filmitud materjal on mõeldud ainult teie silmadele.

8. Avasta oma keha tema nähes: mitmed mehed on arvamusel, et ei saa olla midagi seksikamat kui vaatepilt naisest, kes mehe silme all end rahuldab.

9. Mehele näkku istumine: muidugi mitte sõna otseses mõttes, sa võid talle kogemata väga haiget teha, aga niimoodi tal näos olemine, et ta saaks sulle keelekat teha.

10. Mehe õrritamine: sa saad ära kasutada igasuguseid naiselikke võlusid, et ajada ta voodis hulluks. Sinu võimuses on ka otsus, millal jõuab kätte mehe lõpp-punkt.

Allikas: YourTango