Nad asuvad teineteisele liiga lähestikku

Tavaliselt on naistel rindade vahel umbes 5 cm “tühjust”. Silikoonid, mis aga kunstrindade sisse pannakse, vähendavad seda vahet märgatavalt. Tundub, justkui kaks eraldiseisvat tegelast saaks keskel kokku.

Nad on liiga kõrgel

Kui naine ei kanna just push-up rinnahoidjat, aga tema rinnad on väga kikkis, siis on see ilmselge märk — sealt on ilukirurgid üle käinud! Kõige lihtsam on sellest aru saaada suvel, kui naised rannas bikiinides ringi patseerivad.

Nad näevad välja nagu melonid

Kui sa seisaksid puuviljaleti ees, siis ilma kirurgilise sekkumiseta oleksid rinnad sealt letist midagi pirnide sarnast. Kunstrinnad meenutavad aga rohkem meloneid. Põhjus on selles, et normaased rinnad on tavaliselt lopsakamad just altpoolt, kunstrinnad aga ühtlaselt ümarad.

Armid

Ilukirurgid kasutavad tavaliselt sellise lõikuse puhul nelja punkti, mille abil operatsioon lõikus läbi viiakse. Kõik lõikused jätavad endast aga järgi armid. Kui sa näed arme naba juures, rindade all, nibude ümber või kaenlaaugu piirkonnas, siis võid kindel olla, et naine on end natukene kohendada lasknud.

Need mulksuvad

Naised, kes kasutavad silikoonimplantaatide asemel füsioloogilise lahusega täidetud implantaate kõnnivad vaikses ruumis justkui vee peal — nendega tuleb kaasa mulksumise hääl. Kuulmiseks on muidugi vaja ülimalt teravaid kõrvu..

Jäta meile oma arvamus — kuidas sina kunstrindadesse suhtud?

Allikas: Men’s Health