Seetõttu otsustasime professionaalidelt uurida, milliseid pilte valida ja milliseid mitte.

1. Väldi grupipilte, sest nii peidad sa ennast lihtsalt kamba sõprade sekka ära ja ta ei saagi aru, kes sa oled. Ole pildil üksinda!

2. Su pildid peaksid rääkima sellest, milline inimene sa oled, mistõttu vali mõni pilt, kus sa oled mingis tegevuses, näiteks mängid võrkpalli või kitarri. Mis iganes su hobi ka on, pilt peaks jätma sinust toreda mulje.

3. Sinu riided ja soeng ütlevad nii mõndagi, mistõttu ära vali endast pilti, kus su torso on paljastatud, vaid ta näeb ära, milline on su isiklik stiil, milliseid värve sa armastad vms. Vaata ka, et su habe oleks aetud ja juuksed kammitud ning sa näeksid puhas välja, sest see on naistele väga oluline!

4. Vaata, mis on su pildi taustal, sest sa kaotad naise tähelepanu kohe, kui pildi taustal on musti taldrikuid täis laud või sinu räpased sokid.

5. Ära kasuta aastaid tagasi tehtud fotosid ka siis, kui sa neil hea välja näed. Näita talle ikka seda inimest, kes sa täna oled!

6. Kasuta hea kvaliteediga pilte, millel su nägu pole udune ja mis jätavad sinust hea mulje.

7. Väldi pilte, millel on sinuga koos mõni vastassoost inimene. Jah, ka siis, kui tegemist on sinu kaksikõega. Ta pöörab sulle tähelepanu vaid keskmiselt kolm sekundit, mistõttu ta ei soovi mõelda selle lühikese aja jooksul, kas tegemist on su tüdruksõbraga või mitte.

8. Näe välja enesekindel ja viisakas! Naiste jaoks on oluline, et nad saaksid kohe aru, et sinuga suheldes on neil turvaline olla ja sa ei vii ellu nende kõige suuremaid hirme. Kuidas jätta endast usaldusväärne mulje? Naerata ja vaata otse kaamerasse.

Allikas: GQ