Kuid need mehed, kes oma emast liiga palju räägivad, tõstavad sellega üle „memmepoja“ lipu iga naise peas. Ei ole raske mõista, miks naised memmepoegi ei salli.

Naistele meeldivad mehed

Nii nagu meestel on fantaasiad medõdedest või toatüdrukutest, unistavad naised tuletõrjujaist ja politseinikest — meestest, kes esindavad jõudu, tugevust ja maskuliinsust.

Kui seksikas tuletõrjuja peaks iga kord oma emaga asja arutama, enne kui mõne tüdruku ees riided seljast heidab, tuhmuks tema seksikus sedamaid. Naistele meeldivad üldiselt tugevad mehed, keda teised inimesed kergelt mõjutada ei suuda ja see on üks olulisi põhjusi, miks memmepojad au sees pole.

Asi on selles, et memmepoeg täidab tavaliselt oma ema iga viimasegi kui soovi, eriti need kõige võimatumad ning sealt probleemid tavaliselt pihta hakkavadki. Kui mees täidab kõiki oma ema soove, on suur tõenäosus, et ta ei järgi oma kaasaga tehtud ühiseid otsuseid ilma ema heakskiiduta. Otsuseid on raske juba paarinagi teha, seetõttu on küllaltki haruldane, et naine nõustuks kolmanda inimese sekkumisega oma suhtesse. Kui tüdruk on 12 ja tema poiss-sõber ei tohi ema loata välja tulla, on see normaalne, kuna tegu on lastega. Kui poisist saab aga mees ja ema valitseb endiselt ta elu üle, ei ole naised enam nii mõistvad.

Naine tahab olla nr 1

Kui naine jagab mehe voodit, ei nõustu ta ilmset mängima teist viiulit mehe elus. On täiesti normaalne ja ootuspärane, et mees poputab oma ema sünnipäeval, emadepäeval või mistahes muul tähtpäeval. Kui aga mees asetab ema alati kõrgemale kui oma tüdruku, hoolimata olukorrast, on suur võimalus, et neiu pakib oma asjad kokku ja lahkub.

Kui ämm kipub liiga tihti pildile, võib see tekitada naises tunde, et ta ei tee piisavalt head tööd oma mehe õnnelikuna hoidmises, kuna viimane vajab pidevalt ka teise naise hellitusi. Naine peab teadma, et ta teeb oma meest õnnelikuks. Ta ei taha kuulda, et ei oska süüa või muid asju teha nii hästi, kui armsama ema.

Naine ei ole Sinu toatüdruk

21. sajandil jagab üha rohkem ja rohkem paare koduseid toimetusi nagu pesu pesemine, söögi valmistamine ja koristamine. Kuigi naised ei eeldagi, et mehest saab kohe superkokk või hr Puhtus Ise, ootavad nad siiski väikest abikätt. Probleem on aga selles, et memmepojad on tihti harjunud, et ema valmistab kõik söögid või peseb tema pesu. On tõsi, et mõnda ema saab süüdistada poja viimsegi vajaduse rahuldamises, kuid kahjuks ei meeldi naistele mehed, keda peab teenidama ning kes ei suuda ise enda eest hoolt kanda.

Ei mingit privaatsust

Veel üks asi, mida naised memmepoegade juures ei salli, on sagedane viga rääkida oma emale teatud privaatseid asju. Tihti ootavad naisi mehega rääkides raskused intiimsematel teemadel, kuid kuuldes, et mees on samal ajal arutanud asju oma emaga, tunneb naine end reedetuna.
Loomulikult ei tohi mehel lasta iial valida naise vahel, kes teda kasvatas ning naise, kellega ta magab. Kuid kui Sind on õnnistatud memmepoja sündroomiga, on seal siiski võimalusi näidata võrdsel hulgal armastust ja lugupidamist nii oma armsamale kui ka emale.

Astu oma emale vastu

Esimene asi, mida mees võib memmepoja staatuse vältimiseks ette võtta, on luua oma emaga uus suhe kui täiskasvanu. Kui Sind on kunagi memmepojaks nimetatud, on võimalik, et Su ema on liiga pealetükkiv ning Sa pead õppima talle ei ütlema. Ta võib ju olla pühak, kuid see ei tähenda, et ta ei võiks olla mõistmatu ja manipuleeriv. Sinu ema teab, et Sa armastad teda ning teeksid tema heaks kõike ja just see on ka probleem. Ta teab, et sa ei saa öelda ei.

Nii et hoolimata ema pisaratest ja emotsionaalse väljapressimise katsetest, anna talle siiski aeg-ajalt teada, kui hea armsam Sinu vastu on ning kui tähtis Sulle on, et ta jääks osaks Sinu elust. On täiesti normaalne öelda oma emale, et ootad romantilist nädalalõppu oma kallimaga ning on täiesti normaalne öelda, et Sa ei soovi tee peale võileibu kaasa.

Pea oma naist meeles

See on tähtsaim punkt säilitamaks oma naisega häid suhteid. Iga kord, kui katkestad plaanid oma kallimaga ema pärast, katsu see hiljem kindlasti joonde ajada (kui see hiljem ikka võimalik on). Ära iial lase oma kallimal tunnetada, et tema on teisejärguline ning Su emal on alati viimane sõna. Kui naine on tunnistajaks Su ema ebamõistlikele palvetele ja nende täitmisele, lase tal tunnistada ka olukorda, kus ütled emale ei.

Ära ole memmepoeg

Kui Sa oled memmepoeg, võib Su ema arvata, et ükski teine naine ei ole Sinu jaoks piisavalt hea. Nii et kui ema ütleb, et tema ei murra iial Su südant, kuid kallim teeb seda, pea meeles, et kui armastad ja austad mõlemaid naisi oma elus, tahab Su tüdruk alati Sind hellitada ning ema ei lõpeta iial kookide küpsetamist.

Allikas: Askmen.com