Siiski, vaatamata filmides levinud stereotüübile, pole kõik eluaegsed poissmehed videomängude sõltlased, kes kardavad pühendumist ja intiimsust. Uued uuringud leiavad, et need mehed elavad tervislikku ja rõõmsat elu, täis sõpru, sensuaalsust ja vastupidavust. Vallalistel ja lastetutel meestel on tugev ja lai sotsiaalne võrgustik ning tihti edukas karjäär.

Vallalised pole ilmtingimata üksikud

Teadlased leiavad, et nad on vallaliste elu alahinnanud. Vabadel meestel on keskmisest tugevamad sidemed sõprade ja perega. Neil on rohkem pühendumust ja aega indiviidina areneda ja oma emotsioonidega tegeleda.

Uuringud, kus osales palju abielus isasid, leidis, et ühel mehel kaheksast polegi sõpru. Sõbrad tagavad pikema elu ning vaimse heaolu.

Vabade meeste elu pole midagi ainult lust ja lillepidu

Just rahaga ringi käimine on valdkond, milles nad abielumeestele ja isadele alla jäävad. Mehed, kes püsivad vallalistena teenivad 10-40 protsenti vähem, kui abiellunud. On ka kinnitatud, et isad teenivad kuni 21 protsenti rohkem palka kui lastetud mehed. Tuleb ka meeles pidada, et abielus isad töötavad rohkem tunde, et oma perekonda toetada. Muidugi võib mängida rolli ka tõsiasi, et tihti planeeritakse pere alles siis, kui finantsiliselt hästi läheb.

Vallalised mehed sooritavad rohkem kuritegusid

Abielu ja veel enam, lapse saamine, vähendab tõenäosust, et mees kuriteo toime paneb. Ühiskondades, kus on rohkelt vallalisi lastetuid mehi, esineb enim äärmusi ja sõdu..

Hukkamõist läheb vallalistele meestele rohkem korda

Mehed, kes ei saa viljatuse tõttu omale bioloogilisi lapsi, tunnevad mingil eluperioodil kindlasti kurbust ja kahetsust. Mehed, kellel pole lapsi, sest nad ei suuda omale partnerit leida, tunnevad pidevalt ühiskonnapoolset hukkamõistu. Abielu ja lapsed tõesti loovad meestes väärtusliku tunde.

Allikas: Fatherly