Naiste jalgevahe on õrn ja keeruliselt käsitletav ning mehe arusaam vagiinast mõjutab väga oluliselt ka paari seksuaalelu. Teiste sõnadega, kui pakud naisele rahuldust, on ta valmis sinuga sagedamini linade vahel vallatlema ja see on ju iga mehe unistus.

Lisaks näitavad uuringud, et meestel, kes seksivad vähemalt kaks korda nädalas, on ka tervemad südamed ja väiksem risk haigestuda südame-veresoonkonna haigustesse. Hea seks vabastab ka endorfiine, mis vähendavad stressi ja parandavad ööune kvaliteeti.

Aga hea seks ja eelmäng ei juhtu maagiliselt üleöö. Seetõttu toome välja seitse asja, mida mehed vagiina kohta teadma peaksid, sest just seal peitub hea seksi võti.

1. Kui ütled "vagiina", pead tõenäoliselt silmas hoopis "vulvat"

Vagiina on tegelikult hoopis see lihaseline ja elastne kanal, mis juhatab teed emakakaela ja emakani. See on "auk", kuhu peenis või näpud tavaliselt juhitakse ja kust kaudu väljuvad ka beebid.

"Vulva" ehk häbeme alla kuuluvad nii häbemekink, suured ja väikesed häbememokad, kliitor kui ka tupeesik ehk kõik organid, mis naiste suguorganite hulka kuuluvad. Põhimõtteliselt on see kõik, mida sa sinna alla vaadates näed.

2. Ka naised võivad erekteeruda

Täpselt nagu meeste peenis pundub, kui mees erutub, võib ka naiste kliitor erekteeruda. Kui naine erutub, liigub veri tema kliitorisse, mis on kõige tundlikum koht naise kehal ning mängib tähtsat rolli seksuaalse erutuse ja naudingu tekkes. Selle tagajärjel kliitor pundub ja muutub puudutamisel tundlikuks.

3. Kliitor on naise keha mõnukeskus

Kuna kliitoril on umbes kaheksa tuhat närvilõpmet, on tal kõigest üks ja väga selge ülesanne: panna naisi end hästi tundma. See on ainuke organ naise kehas, mille ainus funktsioon ongi seksuaalne nauding.

4. See, et naise vagiina pole märg, ei tähenda veel seda, et ta pole erutunud

Kuigi naised on võimelised end ise "niisutama", on olemas asju, mis muudavad selle keerulisemaks, näiteks peale menstruatsiooni või teatud ravimeid tarbides. Lisaks mõjutavad seda ka hormoonid, rasedusvastased vahendid ja vanus. See aga ei tähenda, et kui ta pole sealt alt märg, siis ta pole erutunud. Ja mõnel naisel lähebki kauem aega, et erutuda ja märjaks minna ning seda eriti juhul, kui koos on oldud juba pikki aastaid. Meestel tasub siinkohal olla kannatlikud ja pöörata ekstra tähelepanu eelmängule.

5. Enamik naisi ei saa läbi vahekorra orgasmi

Mehed loodavad, et nad suudavad vagiinal vajutada ühte kindlat nuppu ja orgasm ongi platsis. Nad loodavad, et piisab vaid peenisest ja me juba tuleme, aga seda ei pruugi juhtuda (suure tõenäosusega ei juhtugi). 2009. aastal avaldatud uuringust selgus, et umbes 75 protsenti naistest ei saa mitte kunagi lihtsalt vahekorra ajal orgasmi. Seetõttu tasuks pöörata rohkem tähelepanu kliitorile ja häbememokkadele, mis on palju tundlikumad. Kui tahad minna kindla peale välja, siis oraalseks on selleks tavaliselt kõige lihtsam viis.

6. Igal naisel on erutumiseks erinevad viisid

Üks kõige suurem viga, mida mehed voodis teevad, on eeldamine, et iga naise puhul töötavad samad trikid. Iga naine on erinev ja reageerib erinevalt. Näiteks üks naine võib jõuda tippu vaid kliitorit stimuleerides, aga teine vajab vahekorda. Oluline on vahetada poose, tehnikaid ja stimuleeritavaid piirkondi, et näha, mis su naisele kõige paremini istub.

7. Kuidas leida G-punkti?

G-punkt on inimestes juba pikka aega põnevust tekitanud ja kuigi mõned eksperdid väidavad, et nad teavad täpselt, kus see asub, kahtlevad teised, et see üldse eksisteerib. Sageli arvatakse, et see asub vagiina kusiti poolses ääres ja pakub naistele kõige suuremat mõnutunnet, aga tegelikult on see igal naisel erinev. Selleks, et oma G-punkt üles leida, proovi järgnevat:

  1. kata sõrmed libestiga ja sisene vagiinasse, peopesa üles poole;
  2. siruta sõrmed selliselt, et ulatud emakakaelani;
  3. kui emakakaelani jõuad, tõmba sõrmi kergelt tagasi ja hõõru tupe seina sealt, kus tunned suurimat stimulatsiooni;
  4. hõõru seda piirkonda kõverdatud sõrmekestega;
  5. alusta õrnemalt ja seejärel lisa rohkem intensiivsust.

Allikas: Huffpost