Citrus Sour

4 cl V.S konjakit

2 cl sidrunimahla

2 cl suhkrusiirupit

1 munavalge

Valmistamine: sheikida ilma jääta,seejärel lisada klaasi jääd

Garneering: serveerida tumbler-klaasis, kaunistada tsitruse koorega.

D-tox

Perrier vesi

2 clsidrunimahla

2 cl kardemoni siirupit

kurgiviil

ingveriviil

Valmistamine: lisada klaasi ingveri ja sidrunimahl ning tambi. Seejärel lisa kardemonisiirup ja natuke Perrieri. Lõike õhuke pikk kurgiviil ja paiguta see pikka klassi nii, et hoiad kurgiviilu, paigutad selle peale jääkuubiku, tõstad üle selle kurgiviilu, siis lisad jälle jääd ja tõstad üle selle kurgiviilu ning seda nii kaua, kuni klaas on täidetud. Seejärel vala peale eelnevalt valmistatud kokteil ja täida ülejäänud klaas Perrier veega.

Garneering: serveerida pikas klaasis, kaunistada kurgiga

Blenders’ Batch Cherry

Blenders’ Batchi eripära on parajalt magusa maiguga värskus ja kuivatatud marjade noodid järelmaitses. Kirsimahl pikendajana on väga hea lahendus.

4 cl Johnnie Walker Blenders’ Batch

20 cl kirsimahla

Sega pikas klaasis rohke jääga ja kaunista laimiga.

Black Label Godfather

Surematu klassika, hea digestiiv, mida on lihtne valmistada. Tugev mandlimaitse ja kerge suitsusus on selle kokteili trumbid

4 cl Johnnie Walker Black Label

3 cl Disaronno Amaretto

Sega viskiklaasis rohke jääga ja kaunista apelsiniga.