Esimese asjana võiksid pakkuda naisele, et võtad mõne ebameeldiva koduse töö enda peale. Kui naine on väsinud ja stressis, ei tee ta kohe kindlasti rõõmuga erinevaid koduseid töid peale väsitavat tööpäeva. On suur tõenäosus, et peale seda, kui pakud talle, et teed mõne töö ära, mis ei ole tema lemmik, lähevad tema silmad särama ja ta on sulle väga tänulik.

Mida saaks veel üks hea mees oma naise jaoks ära teha, kui ta avastab, et naisel on keskmisest keerukam eluperiood käsil?

Küsi temalt, mida sa saaksid tema jaoks ära teha ja näita välja, et sa oled tema jaoks olemas, kuulad teda ja tema mured ei ole sinu jaoks tühised, sest sa armastad teda ning soovid, et tal oleks hea ja turvaline olla. Mõnikord (väga tihti!) ongi naisel vaja ennast lihtsalt tühjaks rääkida ja see lahendab pooled tema probleemidest. Proovi tõesti tema jaoks olemas olla, see tähendab talle palju.

Ja väga oluline on välja mõelda, kuidas sa ise tahaksid, et sind aidataks ja sind koheldaks, kui sinul on raske ning halb. Mida sa tahad, et naine sulle ütleks? Kui suudad panna ennast tema olukorda, jõuavad õiged sõnad sinuni ning oskadki teda paremini toetada.

Allikas: YourTango