Näiteks võib selline mees olla vananev mängur ja selline mees ei olegi elu lõpuni sügavamast suhtest huvitatud. Ta võlub su väga kiiresti ära ja siis, kui sa oled täielikult tema armastuse lõksus ja valmis tema jaoks kõike tegema, murrab ta su südame, sest silmapiiril on juba keegi muu (eeldatavasti sinust veelgi noorem) iludus.

Või on ta kibestunud ja keskeale lähenev. Tal on olnud palju halbu suhteid ja seetõttu ei usalda ta enam naisi. Ta kujutab ette, et naised tahavad lihtsalt tema rahakotile küüned taha ajada. Sinu võimuses ei ole teda muuta, nii et ehk oleks parem sellisest tusakotist eemale hoida?

On ka suur šanss, et sind tungivalt kohtingule paluv mees on lahutatud mitme lapse isa. Selles suhtes on hea, et ehk on ta juba maha rahunenud ega tunne enam tohutut vajadust oma sarvi maha joosta, aga samas on ka võimalik, et ta otsib oma lastele kiiresti asendusema. Kui sa seda olla ei taha, siis tasub olla ettevaatlik.

Üks kõige ohtlikumatest tüüpidest, kelle otsa sa võid komistada, on abielumees, kes väidab, et ta on vallaline. Sinuga kohtama tulles lubab ta sulle kokku maad ja ilmad ning ta oskab väga osavalt varjata, et ta on abielus. Aga ole valvas — tema jaoks jääd sa igavesti kõigest armukese staatusesse. Ta ei tule oma kalli naise juurest sinu juurde.

Allikas: YourTango