1. Erektsioon ei tähenda alati seda, et ma olen kiimas. Mõnikord see lihtsalt seisab ja mina mõtlen: “Noh, mis nüüd siis juhtus? Kas näed midagi huvitavat?”

2. Kui sa midagi tahad, siis KÜSI! Me oleme tulemusele orienteeritud. Kui ütled, et sul on külm, ei registreeri me seda kui soovi, et me sulle teki ulataks. Kui sa oled vihane, siis lihtsalt ütle, mille pärast ja ausõna, me lõpetame sind ärritava asja tegemise, kui see on reaalne. Ära jõllita vihaselt päevade kaupa näkku ja imesta, miks meid ei huvita. Huvitab küll, me lihtsalt ei saa aru, mida sa meist tahad.

3. Lugesin täna hommikul sõjalennukite kohta ja jäi unistama, kuidas oleks piloot olla. Siis meenus mingi kaustik, mille peal oli lennukit juhtiv dinosaurus ja see mälestus pani mind kõva häälega naerma. Abikaasa uuris, miks ma naeran ja ma ütlesin, et pole midagi, ei pea muretsema. Aga naer tuli uuesti peale, sest mõtlesin, kuidas dinosaurus lennukooli mahuks… Nüüd olen abikaasaga tülis, sest ta arvab, et ma peidan tema eest midagi.
Mehed ei ole üldse nii komplitseeritud! Mõnikord me lihtsalt naeramegi lendavate dinosauruste üle!!!

4. Kui naine tuleb nuttes, on esimene reaktsioon probleem ära lahendada. Kuna see ei ole väga tihti võimalik, siis palun andke meile lihtsalt mõista, et tahate end tühjaks nutta ja ventileerida. Ükskõik mis signaal oleks tänuväärt, et me saaks aru, et praegu on aktiivse kuulamise, mitte probleemilahendamise aeg.

5. Mõnikord tahaks, et naine mind ise kaissu võtaks.

6. Kui sul on poeg, siis ära torma hommikul vara tema tuppa ega nõua, et ta kohe üles tõuseks ja hakkaks koristama vms. Tal on täiesti kindlasti hommikune erektsioon ja ta väga hindab seda, kui annad talle võimaluse viis minutit ärgata ja normaliseeruda, et ta ei peaks oma erekat ema eest peitma hakkama.

7. Kui küsid, millest ma mõtlen ja vastus on “mitte millestki”, siis see päriselt ongi nii. Ära kunagi alahinda mehe võimet mitte millestki mõelda!

8. Me ei saa vihjetest aru! Kui ütled, et sa peaaegu murdsid libedal sõiduteel oma kaela, saan ma aru, et sa tahad mind hoiatada ja oled tänulik. Ma ei võta seda kui soovitust sõidutee puhtaks kühveldada.

9. Sul on väga palju suurem tõenäosus oma tahtmist saada, kui sa lihtsalt otse ütled, mida soovid.

10. Mehed on puudutusenäljas! Kui tahad oma kallima jaoks päriselt olemas olla, puuduta teda! Süga ta selga, tee pai, võta käest, riputa käsi ta käevangu, pane käsi ta põlvele. Kui ma olen ärritunud ja kõigest tüdinud, toovad sellised väikesed puudutused mu maa peale tagasi ja ma tõsiselt naudin neid hetki!

Allikas: Bored Panda