1. Sa pead litsakust seksikaks

Sulle meeldib, kui naised annavad end kergelt kätte. Millegipärast pead erutavaks ka pilti naisest, kes baarileti ääres kõigi meestega jutuvada aretab ning õhusuudlusi igasse ilmakaarde lennutab. Kas oled kunagi ka mõelnud, et ehk valisid endale armumisest pimestatult samasuguse naise?

2. Sa arvad, et sa ei saa kunagi võrdväärset naist

Sa oled täiesti veendunud, et sul on maailma kõige ilusam ja parem naine. Isegi siis, kui ta sind petab! Sa ei leiaks ju kunagi võrdväärset! Kallis mees, mõtle uuesti!

3. Sa oled oma naise võimu all

Kodus ei ole püksid mitte sinu, vaid su naise jalas. Sa kuulad iga oma naise käsku, pead ennast süüdlaseks igas suuremas või väiksemas tülis ja teed kõike, mida su kuninganna käsib.

4. Sa armud liiga kiiresti

Armud igasse ettejuhtuvasse kaunitari ja võimalusel lood temaga ka suhte. Aheldud liiga kergesti ja selle tõttu lämmatad ka oma partneri. Võta rahulikult!

5. Sa ei oska üksi olla

Üksindus tekitab sinus hirmu ja seepärast peab sul alati keegi kõrval olema. Isegi kui tead, et ta sind petnud on. Tunned, et sa ei tohi teda mitte mingil juhul käest lasta — vastasel juhul ei ole ju sul kedagi enam kõrval. Nii lasedki enda südame otsas trampida ja tantsida petjast naise tujude järgi.

6. Sa süüdistad petmises alati naisi

Millegipärast oled sa veendunud, et petmises on süüdi alati naine. Sa ei väsi ka kuulamast, et naine, kes petab, on alati võrdväärne öise tänavalinnukesega. Aga kas sa peeglisse oled vaadanud või vähemalt mõelnud, et võib-olla on kõiges selles ka sinul mingi süü?

7. Sa ei pööra oma naisele piisavalt tähelepanu

Töö, sõbrad, jalgpall, trenn — need kõik on tähtsamad kui naine, kes sind kodus ootab. Sest vahet ju ei ole, ta on nagunii söögi valmis teinud ja istub pikisilmi laua taga. Ootab oma printsi. Oled sa ikka selles nii kindel?

8. Sa arvad, et naine on ainult iluobjekt (ja sa ei väsi seda igal pool kuulutamast)

Kuulutad suure suuga väljas käies, kuidas naise puhul on kõige olulisemaks meigitud nägu ja pikad sääred. See, mis jääb välispildi alla, pole absoluutselt oluline! Sellisel juhul hakkab su naine paraku otsima tähelepanu ka mujalt. Ta ei ole iluvidin su kapiriiulil. Ta on ka inimene.

9. Sa oled paras memmepoeg

Naine on aastatepikkuse suhte jooksul avastanud, et sa ei suuda kuidagi oma emme soovitustest kõrvale hiilida. Ja alati on kõik see, mis emme teeb kõige parem! Millal sa viimati oma naise saavutusi kiitsid? Äkki on keegi sinust juba ette jõudnud?

10. Sa ei näe enam endaga vaeva

Arvad, et kui naine lõpuks kodus ja käekõrval, siis võib end käest lasta? Peaasi, et tema enda pepu pringina hoiab, sinu õllekõhtu ei vaata nagunii keegi! Tegelikult ikka vaatab küll. Ja vaatajaks on su omaenda naisuke. Kui sa muutud võrdväärseks laudas röhitseva seaga, siis võid kindel olla, et kuskil on ilusamad isendid juba ootamas.

Ilmunud ka rubriigis Meestekas