1. Ta tunneb, et sa oled ta unarusse jätnud

Ka negatiivne tähelepanu on tähelepanu — vähemalt midagigi! See võib olla lapsepõlves kätteõpitud toimetulekumehhanism, näiteks on see väga levinud pere keskmiste laste puhul, kes peab iga oma ihurakuga vanemate tähelepanu nimel võitlema ja on harjunud end halvas valguses näitama. See komme aga tuleb alateadvuses täiskasvanuellu kaasa.

2. Ta tahab, et sa teda märkaksid

Kui naine on end tükk aega valmis sättinud ja näeb enda meelest fantastiline välja, aga sina mitte midagi ei ütle, saab ta kurjaks ja hakkab vägisi komplimente nuruma. Sul on väga palju lihtsam kohe öelda ja kohe märgata, et ta tõesti on vaeva näinud ja tõesti näeb imekaunis välja, kui et pärast hakata selgitama, et sa küll märkasid, aga ei öelnud midagi jne.

3. Ta tahab oma sõbrannade tähelepanu

Küsimustega nagu “kas ma olen paks” või “kas ma näen selles nõme välja” võib olla üks jutu alustamise või sideme loomise viise. On küll väga nõme, aga noh, see on teema, millega kõik naised on kursis ja oskavad kaasa rääkida. Teine asi võib olla see, et tal on tõesti vaja sõbranndega välja minekuks mingil põhjusle eriti hea välja näha, et mõnele mõrrale koht kätte näidata, siis näeb ta eriti suurt vaeva, et tõesti vapustav paista.

4. Tal on lihtsalt kindlustunnet tarvis

Võib-olla on ta juba jupp aega end kellegi teisega võrrelnud ja tunneb end ebakindlalt ning tahab sinu kinnitust, et ta on jätkuvalt imekaunis. Seda juhtub eriti kindlasti siis, kui ta näeb vaeva ja lööb end üles, aga sina vahid klaasistunud silmadega ja ei ütle sõnakestki. Punktist number kaks erineb see sellega, et kui teise punkti naine on oma ilus kindel ja lihtsalt hõõrub sulle sinu juhmakust nina alla, siis see naine on ebakindel ja tal on vaja sinu ilusaid sõnu, et end hästi tunda.

5. Tal on mingis kindlas aspektis kindlustunnet tarvis

Võib-olla ei meeldi talle ta uus soeng, talle tekkisid näkku ootamatud vistrikud, ta on kaalus juurde võtnud, ta kehakuju on muutunud vms ehk siis ta ei tunne end sel konkreetsel momendil kindlalt ja tahab, et sa kinnitaks, et sind see ei morjenda ja kõik on väga okei.

6. Ta tunneb end väärtusetuna ja see võib olla märk depressioonist

See on raskem juhtum ja puudutab naisi, keda on välimuse pärast kiusatud ja alandatud, olgu see siis kauges lapsepõlves või alles hiljuti. Selline asi lääb iga naise hinge väga sügava haava, mida tihtipeale ei paranda ainult aeg — vaja on kallima/sõbra/sõbrannade ilusaid sõnu ja kauneid ning tõesti südamest tulevaid komplimente.

7. Ta tahabki tõde kuulda

Kui tal on ees mingi avalik esinemine, pildistamine või näiteks tööintervjuu ning ta tahab välja näha parimatest parim, keerutab ta peegli ees tunde, proovib kümneid erinevaid komplekte ja tahab olla täiesti kindel, et ta soeng on kena, seelik sobib, hambavahed ei ole spinatit täis ja sukad ei hargne. Või tahab ta lihtsalt täiesti ausat ja siirast teist vaatenurka. Igal juhul ei ole see sinu võimalus öelda talle näkku, kui kole ja õudne ta on — oma arvamuse pead sa välja tooma sõbralikult ja lahkelt ning tema tundeid riivamata!

Allikas: Your Tango