1. Liiga sõbralik suhtlus Facebookis

Internetis kommentaaride ja like’de jagamine võib tunduda su naisele kui jäämäe tipp — äkki kohtute ka vabal ajal sama tihti kui te teineteisele sotsiaalmeedias kirjutate? Ja mida te nendel kohtumistel teete? Loomulikult ei pruugi sellise käitumise taga olla mitte midagi. Enamasti ei olegi need muud, kui süütud kommentaarid. Seda tasub oma naisele meelde tuletada.

2. Sõbranna taksoarve tasumine

Oma hea sõbrantsi eest hoolitsemine — kohvi välja tegemine, õhtusöögi eest tasumine või taksoarve enda peale võtmine — võib su silmarõõmus üsna lihtsalt armukadedust tekitada. Sa kulutad oma ressursse teise naise peale — miks sa seda teed? Soorollid on paraku meie ajudesse end nii sisse kirjutanud, et selline käitumine naise jaoks häirivaks muutuks. Sõpradele kohvi välja tegemine on täiesti aktsepteeritav, ära lihtsalt lase õhtusöökidel sõbrannadega muutuda traditsiooniks.

3. Naabrinaise ilusatest jalgadest rääkimine

Naised on oma keha suhtes enamasti väga tundlikud. Kui sa hakkad ebakindlale naisterahvale rääkima, kui ilusad need naabri Juta jalad ikka on, siis võid kindel olla, et su naine enam Jutat ei tervita. Ja kui naaber julgeb koogi jaoks suhkrut paluma tulla, siis lüüakse uks nina ees väga kõva pauguga kinni. Teha märkus selle kohta, et naaber on paari kuu jooksul kõvasti alla võtnud ja näeb tervislikum välja, on loomulikult positiivne. Sellest kogu aeg rääkimine aga mitte.

4. Teise naise kaitsmine oma naise ees

Naised soovivad, et nende mees oleks rüütellik, aga samas tahavad nemad alati olla oma kallima jaoks number üks. Kui sa hakkad kellegi teise tegevust tema ees õigustama, siis hakkab ta arvama, et sa oled tema võlusid ja väärtuseid unustamas. Natukene armukadedust teeb head, aga liigne lõhub suhte.

Artikkel ilmunud rubriigis: Naistekas