Inimesed on erinevad ja nii ka meie sõbrad. Ei saa ju kõikidelt nõuda, et tuleb olla seltskondlik, paksu rahakoti ja tohutu vajadusega leida endale igal õhtul uus pruut. Mõni sõber oskab olla lihtsalt lõbus, teine tunneb paljusid vajalikke inimesi ja kolmandaga on hea elust – olust arutada.

Millised sõbrad võiksid siis õigel mehel olemas olla.

Napsusõber

Napsusõber on üks olulisemaid kaaslasi sinu seltskondlikus elus. Tema juba teab, kus toimuvad parimad peod ja kus on parimad kokteilid. Napsusõbra suureks plussiks on, et ta on alati valmis võtma koos sõpradega napsu ja tegema pulli. Olgu talv või suvi, südaöö või keskpäev. Napsusõber on tavaliselt üksik inimene, nii et alati saadaval!

Luusersõber

Ta on juba 34-aastane, pole lõpetanud ülikooli ja elab endiselt oma vanemate juures pesumasina taga. Korralikkuse etalon, kellel pole elus kõik hästi läinud. Pole vahet, kui halvasti sul läinud on. Temal on tõenäoliselt olnud veelgi kehvem päev.

Luusersõbra peale võid alati loota ja tõenäoliselt loodab ka tema sinu peale. Usalda talle ülesandeid või lase ennast haigeksolemise ajal teenindada. Pettuda pole vajadust! Sa tead kindlasti, et ühel ilusal päeval võib kõik muutuda! Selleks peab aga aegsasti ette valmistuma.

Mentor

Mentor on üks olulisemaid sõbratüüpe, eriti noorte ja hakkajate meeste puhul. Mäletad ju, et kunagi tahtsid sa igal võimalikul viisil olla koos vanema venna sõpradega või kodusel aiapeol koos ema - isa sõpradega. Nemad pöörasid Sulle rohkem tähelepanu ja võtsid Sind nii, nagu oleksid üks nende hulgast.

Nüüdseks oled suureks kasvanud ja aeg on samu asju korrata, ise mentoriks olla. See aga ei sega endale leidmast üht korralikku mentorit, kellega koos oleks hea mõtteid mõlgutada ja muredele lahendusi leida. Parimad on muidugi vanaemad-vanaisad, aga kõigil pole nendega vedanud! Vanem sõber kulub kindlasti ära!

Naissoost sõber

Raske on mõista, et mehele on naine lihtsalt sõbra eest. Aga juhtub. Näiteks vana pruut, lapsepõlve sõbranna või naissoost sugulane, kellega on lihtsalt äge koos möllata, ilma igasuguste seksuaalsete kavatsusteta.

Naisest sõber on mitmel viisil oluline. Esiteks aitab ta raskel hetkel aru saada naiste keerulisest mõttemaailmast, temake on parim moenõuandja või hea kaaslane, kui vaja näiteks ballile minna.

Üksik sõber

Kõrgharidusega noor tüüp, kes elab enda kehtestatud reeglite järgi ega pea kellelegi oma tegemiste kohta aru andma. Selline sõber lõhnab lausa vabaduse järgi.

Üksik sõber osutub vajalikuks, kui on vaja kedagi jalgpalli mängima või autojuhiks põhjarannikule. Tema on see, kes oskab sind hoiatada keerulistesse suhetesse sattumise eest või aitab nendest välja tulla.

Managerist sõber

See sõber teab kõike, mis linnas toimub ja kes millega tegeleb. Ta aitab, kui on probleeme politseiga, kui sa ei leia korralikku autoteenindust või kui on vaja ehitajaid korterit remontima. „Pole probleemi,” vastab managerist sõber. Ta lihtsalt teab kõigest kõike ja ei ole kunagi kitsi seda ka teistega jagama. Tal on raudselt kõige suurem sotsiaalne võrgustik, mis teeb temast kokkuvõttes veel direktori!

Rikas sõber

Rikkast sõbrast on kõik kogu aeg unistanud. Juba lapsepõlvest mäletame, et jõukamate vanemate lastel olid paremad mänguasjad. See tegi kadedaks!

Rikkurist sõbra isal on kindlasti kaater ja suvila, kus korralikult pidutseda saab. Tema ja tema viimase sõna peal autoga on hea kesklinnas tüdrukuid vaatamas käia. See aga ei tähenda, et rikas sõber on mõeldud ainult lõbutsemiseks. Kindlasti on ta töörügaja ja suurte kontaktide võrgustikuga, mis aitab kaasa ka sinu edule. Ehk on isegi nii, et sinul on maailma kõige parem idee, kuid rikkal sõbral on finantse, et see edukalt ellu viia.

Spordisõber

5000 krooni maksvad rulluisud, firmarõivad ja tipptasemel jalgpallivarustus. Selline on spordisõbra olemus. Tema aeg kulub enamasti enda treenimisele ja nii ei olegi teil aega sageli kokku saada. Stopp! Aga Sinul peab olema aega, et ennast koos spordisõbraga liigutada! Kindlasti on temal sellest hea meel, et on kedagi oma spordipisikuga nakatanud!

Õnnetus abielus sõber

Ta on abielus oma endise kursaõega, kellega abiellus „tänu” naise rasestumisele ja nüüd on neil juba 3 last. Rügab päevast päeva tööd, et maksta majalaenu ja toita peret. Naine on kodune. Abielu ei ole õnnelik.

Selline õnnetu sõber on oluline eelkõige seetõttu, et ise mitte samasse auku kukkuda. Üksainus külaskäik tema juurde annab oskuse ise sama reha peale mitte astuda. Õnnetus abielus sõber teab kindlasti ka linna parimaid ööbimiskohti, kui naine on ta kodust välja visanud!

Allikas: mees.eu