Lugeja küsib: kes peab kondoomid ostma: naine või mees?

Norman: "Tihtilugu ju läheb inimestel kondoomi vaja sellises olukorras, kus polegi endal kindlat naist või meest, seega ei saa ka otsustada, kumb selle ostab. Seega peakski igal juhul endal olemas olema. Ja kui juhtub et kondoom on mõlemal ostetud, siis kaks ongi parem kui üks."

Samuti kinnitab Norman, et noortel tuleks üle saada hirmust, et müüja neid kondoome ostes imelikult vaatab. "Müüjal käib ju 1000 inimest päevas läbi, viitsib ta nüüd sind eraldi passida. Tänapäeval on see sama, mis piima või krõpsu osta."

Kampaanias "Kumm on seks" löövad kaasa noorte seas tuntud avaliku elu tegelased Norman Salumäe, Andres Kõpper, Mart Müürisepp, Magnum P.I., Roman Demtchenko ja Marek Vetik, kelle käest saab veebilehel www.hiv.ee ka kondoomi kasutamise kohta küsimusi esitada. Samas annab nõu seksuaaltervise ekspert turvaseksi, kondoomi, HIV ja seksuaalsel teel levivate infektsioonide osas. Kampaanias löövad kaasa ka ettevõtted – materjale jagatakse koalitsiooni "Ettevõtted HIV vastu" kuuluva 11 ettevõtte töötajate seas, samuti löövad kaasa tervist edendavate töökohtade võrgustikku kuuluvad ettevõtted