1. Ära ole seksikas ainult magamistoas

Lõpeta see mõtlemine, et seks saab alguse sel hetkel, kui te eelmänguga pihta hakkata. Ei ole nii! Seks on midagi palju enamat. Saada oma kallimale ulaka sisuga sõnumeid, kanna särki, mis talle meeldib või jaluta hoopiski ilma särgita ringi. Sa tead, kuidas teda võluda — pane siis oma trumbid mängu!

2. Paranda oma eelmänguoskuseid

Ära kiirusta! Pikenda seda aega, mil te niisama kaisus pikutate, suudle teda kauem kui sa seda tavaliselt teeksid, viivita, kui tal riideid seljast võtad. Usu, see ajab teda ainult hullemini pöördesse!

3. Õpeta oma keelele trikk või paar

Paljud mehed hindavad enda oraalseksi võimeid kahjuks suuresti üle. Kuidas aru saada, kas sa oled hea või ei? Kui naine sellest alatasa keeldub, siis on põhjust millegi parandamiseks. Jah, suuseks võib tõesti paras müsteerium olla, seega tulebki rohkem harjutada. Eesmärk ei ole ainult kliitori tugev stimuleerimine, see võib naise jaoks isegi liialt intensiivne olla. Ole õrn, hari end ja sinust saab tõeline ekspert.

4. Hoia end puhtana

Halb hügieen on kõige suurem tujurikkuja. Küll aga ei pea sa midagi drastilist tegema — usu, paljude naiste jaoks mõjub liialt trimmitud peeniseümbrus pigem koomilise ja veidra kui ilusana. Säilita siiski mehelikkus!

5. Vürtsita poose

Kui sa oled juba pikalt sama inimesega monogaamses suhtes olnud, siis võib teatud rutiin tekkida. Selleks aga, et seks ei muutuks millekski tüütuks ja igavaks, tasub aeg ajalt toimivaid ja meeldivaid võtteid natuke vürtsitada. Proovige midagi uut, muutke veidikene oma asendeid — see kõik võib mõjuda.

6. Kutsu sõber külla

Ei, mitte grupiseksiks! Loobu lihtsalt mõttest, et seksmänguasjad on midagi, mis su peenist täieõiguslikult asendavad ja seega sinu vaenlasteks on. Absoluutselt mitte. Tooge enda magamistuppa erinevaid mänguasju, katsetage! Ja miks mitte ei võiks sina olla see, kes asjaga algust teeb?

Allikas: Men’s Health