1. Mees ei tee enam komplimente

Naised on väga keerulise loomusega. Nad panevad alati kõike tähele ja jätavad meelde väiksemadki pisiasjad. Piisab ühest pilgust, mille mees teisele naisele heidab, kui naine tunneb end ohustatuna. Naine vajab, et mees teda rahustaks ja võtaks ära tema kartused ja hirmud. Ta tahab teada, et mees talle truu on ja teda armastab. Ta tahab teada, et ta on ikka veel ilus mehe silmis ja et mees teda imetleb.

2. Mees unustab väikesed tähelepanuavaldused

Armunud naine ei vaja kalleid kingitusi selleks, et õnnelik olla. Tihti piisab väikestest tähelepanuavaldustest, et naist õnnelikuks teha. Saada talle lühike sõnum, tuletades talle meelde, kui palju sa teda armastad. Ära unusta tema sünnipäeva või teie kohtumise aastapäeva, mängi lastega — see kõik näitab naisele, et sa hoolid temast.

3. Mees sulgub endasse

Meestel on kombeks iseendasse sulguda iga kord, kui neil on probleeme. Selline käitumisviis hoiab aga naist eemal, kes tunneb end selle tõttu halvasti. Kui su kaaslane tahab aru saada, miks sa endasse sulgunud oled, siis selgita talle rahulikult, ilma vihastamata.

4. Mees ei võta vastutust enda peale

Mõned mehed ei võta kunagi vastutust oma tegude pärast. Nad süüdistavad alati naist. Aga on tähtis, et mees tunnistaks oma vigu ja mõistaks, et tema on vahel probleemiks, mitte naine. Kui ka naisel lasub süü, rääkige asjad selgeks.

5. Vale inimese valimine

Enne kooselu alustamist on tähtis valida õige inimene, kes sobib sinu isiksusega. Armastus ja kirg võivad tihti pimestada.

6. Omavaheline suhtlemise puudumine

Suhtlemise puudus tekitab suhtes suure lõhe. Vajalik on, et suudetaks rääkida tülidest ja probleemidest. Kui suhtlemist enam ei ole, siis eemalduvad mõlemad kaaslased teineteisest nii palju, et mees võib muutuda isegi võõraks oma naise jaoks.

7. Mees ei oska kuulata

Naised juba kord on sellised, et nad vajavad suhtlemist. Kui naisel on raske hetk, tahab ta sellest rääkida. Mehed ei ole sellised. Naine ei taha, et mees tema asemel probleemile lahenduse leiaks, ta tahab, et keegi teda kuulaks ja oleks tema kõrval rasketel hetkedel. Ära sunni teda otsust vastu võtma ja ära mõista teda hukka. See solvaks teda. Kuula teda.

8. Mees ei vabanda

Igas suhtes tuleb ette nii häid kui halbu päevi. Üldiselt on tülid ja vaidlused osa kahe inimese suhtest, aga tähtis on, et suhe selle all ei kannataks. Kui sa tunned end naise ees süüdi, siis vabanda ja ära arva, et see su uhkust riivaks. Kui sa oskad vabandada, siis tähendab see, et sa oled piisavalt tark, näitad üles vastutustunnet ja oled huvitatud, et teie suhe toimiks.

Allikas: Kodused Lood