Heatahtlik huvi

Mehed suhtuvad alati heatahtliku poolehoiuga naistesse, kes näitavad mõningat huvi nende suhtes välja. Erinevalt naistest, kes näitavad välja täielikku ükskõiksust mehe suhtes, kes neid ei huvita ja kes ei jäta sellisele mehele ühtegi võimalust lähenemiseks — vallalist meest ei jäta kunagi ükskõikseks naine, kes üritab tema tähelepanu võita.

Seega, kallid daamid, kui te ei julge minna otse oma printsiga rääkima, siis andke talle vähemalt mõista, et te olete temast huvitatud.

Kaks kategooriat

Isegi kui seda on raske tunnistada, siis mehed jagavad naised kahte kategooriasse: vastupandamatud naised ja need, kes vastavad rohkem ettekujutusele heast elukaaslasest.

Esimesse kategooriasse kuuluvate naiste näol on tegemist iseseisvate ja väga enesekindlate naistega, kes suudavad väga lihtsalt ükskõik millise mehe ümber sõrme keerata ja panna ta tegema oma tahtmise järgi. Mis puutub aga tõsistesse suhetesse, siis valivad mehed hoopis teistsugused naised omale elukaaslasteks. Tavaliselt on need naised, kes on oma loomult õrnad ja heatahtlikud ning kes oskaksid oma pere eest hoolt kanda.

Kriteerium elukaaslase valikul

Kõik teavad, kui olulisel kohal on seksuaalsus ja naudingud mehe elus. Vastupidi aga levinud arvamustele, ei olegi see kriteerium kõige olulisem elukaaslase valiku puhul.

Õige naine

Jah, ka mehed võivad elada terve elu ühe naise kõrval. Ja see võib neile meeldida. Nad lihtsalt ootavad õiget hetke selle sammu astumiseks.

Kõige tähtsam omadus

Kas te teate, millist omadust hindavad mehed kõige rohkem naiste juures? Tema moraalset toetust. Naine, kes oskab oma meest rasketel aegadel toetada ja teda mõistab, on väärtus omaette. Ja mees oskab seda hinnata.

Allikas: Kodused Lood