Mehed aga kipuvad siduma oma eneseväärikust tugevalt just töö ja rikkusega ning seetõttu võivad karjäärialased tagasilöögid neid nädalateks endast välja viia, samal ajal, kui naised suudavad kiiresti end taas koguda ja taas tegutsema hakata. Meeste jaoks on raskem mõista, miks nende karjäär ja rahaline seis ei ole juba selline nagu nad alati on soovinud.

Kui su kallima rahaasjad ei ole sellised nagu ta tahab, võid avastada, et pead neisse teemadesse eriti ettevaatlikult suhtuma. Põhimõtteliselt on vaid üks asi, mis mehe jaoks halvast finantsilisest seisust veel hullemini mõjub, ja see on tõsiasi, kui nende armasam seda pealt näeb. Mehed tahavad tunda, et nad on rahaliselt piisavalt kindlustatud, et ka oma partnerit toetada ja nad ei taha olla heategevusprojekt. Nad ei taha tunda, et nad on sinu jaoks projekt. Nad ei taha, et sa nende pärast muretsema peaksid, vaid nemad tahavad sinu eest hoolitseda.

Vahet ei ole, kas ta kaotas töö, teda tabas palgakärbe või mõni investeering vedas alt, kui su partner ei ole oma rahalise seisuga praegu rahul, on ta ekstra tundlik. Sellega tasub arvestada, et kui kogemata ta ego haavad, võib sellest saada alguse suur tüli. Võimalik, et tahad head, aga praegune olukord on keerulisem.

Selliselt käitudes võid mehe õrna ego haavata:

1. Tõstatad selle teema teiste inimeste ees

2. Küsid kingitust saades: "Kas sa ikka saad seda endale lubada?"

3. Valetad ta perekonnale tema praeguse olukorra kohta

4. Pakud talle välja, et aitad tal enda ettevõttesse tööle saada

5. Pakud, et aitad tal uue töö leida

6. Avaldad soovi ta kulutused üle vaadata

7. Annad talle raha, kuigi ta pole seda palunud

8. Sa ei nõustu, kui ta ise enda eest maksta soovib

9. Maksad arve enne, kui ta üldse seda ise teha jõuab

10. Küsid temaga rääkimata, kas ta vanemad saaksid teda praegu toetada

11. Ütled talle, et tema sissetulek ei ole praegu oluline

12. Valetad talle, kui palju mingi asi maksis

Allikas: Madamenoire