Miljonilise munaga mees on 54-aastane Steven Hanes. Ta oli pikalt kannatanud parema munandi kroonilise valu käes, mistõttu ei saanud ta elada elu nagu elavad inimesed tampoonide reklaamis – ei saanud ta mängida tennist, hüpata ega olla ka muud moodi aktiivne. Väiksemgi vale liigutus ja tal oli tunne nagu oleks ta „Jackass” filmivõtetel, kus filmitakse 40 asja, millega munadesse lüüa.

Tema abi otsingud viisid ta kokku kirurgi Dr. V. Spencer Longiga, kes soovitas kirurgilist sekkumist, et tuska tegev kera küljest opereerida. Ultraheli osutas, et valu võis tekitada munandi varasem vigastus ja operatsioon tõotas tulla lihtsamast lihtsam. Nii läkski – siuh, skalpelliga juha küljest ja munand välja. Rutiinset tööd teinud kirurg ei osanud aga aimatagi, et tal olid käed sassi läinud või ta unustas ära kumb on parem ja kumb on vasak pool. Igatahes lõikas ta Hanesilt ära vale munandi.

Dr. Long kirjutas tunnistuses, et munandid olid operatsiooni ajal miskit moodi kohad vahetanud, kuid kohtu sõnade kohaselt, oli arsti käitumine „hoolimatu ja ükskõikne”.

54-aastane ja nüüd ühe munandiga (lisaks veel vigase) Hanes sai kohtus võidu ja talle määrati 870 000 dollarit kompensatsiooni. Mis sai teisest munast, mis alles jäi? Midagi. Hanes ütles, et untsu läinud operatsiooni tõttu on temas meeletu hirm taas operatsioonile minna. Pole ka ime. Nii istubki 54-aastane, 870 000 dollarit rikkam ning ühe munandi võrra vaesem Hanes nüüd maja ees pingil ja ei saa ikka elada elu, mida ta lootis.

Allikas: thespec.com