1. Golden Gate’i sild

Tõsta oma jalad mehe õlgadele, nii et su sääremarjad on kummalgi pool mehe pead (ära muretse, see pole nii raske nagu kõlab). Teine moodis — kõverda oma põlvi ja aseta jalalabad mehe rinnale.

2. Üherealine kiirtee

Kui mees on sinusse sisenenud, pigista oma jalad tihedalt kokku, nii et mehe jalad jäävad sinu omadest väljapoole. See poos muudab sinu tihkemaks, mehe “suuremaks” ja kogu elamuse oluliselt nauditavamaks.

3. Ühel jalal seisev kurg

Tõsta üks jalg nii, et see puhkab mehe torsol ning teine jalg hoia sirgelt madratsil. See poos võimaldab mehel hõlpsasti sinusse siseneda ja jätab ka piisavalt ruumi kergeks “käsitööks”.

4. Suur kaar

Hoia oma jalgu madalamal, nii et need riivaks pigem mehe reisi kui torsot ning tõsta ena keha üles, justkui tahaksid silda teha. Selline asend garanteerib kliitorile maksimaalse stimulatsiooni.

5. Tagurpidi sadulasse!

Selle asemel, et selili lamavale mehele niisama otsa ronida, keera end teistpoodi ja jää näoga mehe jalgade suunas. Mees saab nautida kaunist vaatepilti su pepu näol ja seksimine “uue nurga alt” toob uusi sensatsioone.

6. Ringutav tiiger

Kui sulle juba meeldib koerapoos, naudid järgmist võtet kindlasti! Kui mees sind tagant võtab, aja pepu uppi ja lasku rindadega madalale voodi kohale. Nähes, kui hea see on, ei suuda sa enam kunagi sellele poosile vastu panna.

7. Põimuge…

Klassikalist lusikaasendit teavad kõik, aga kuidas seda veelgi paremaks teha, teavad vähesed. Kui mees on su selja taga, põimi oma ülemine jalg ümber tema. Muide, nii on teil mõlemal ka parem juurdepääs su kliitorile, juhuks kui peaksid pisut lisatööd vajama.

VEEL:

Allikas: redbookmag.com