1. Paige Hathaway

Instagrami edu võti tundub olema fitness- tegele fitnessiga ja naudi meeletut tähelepanu. Ka eestlaste seas on palju fitnessi neide, kes tagumikud pildistamiseks uppi ja selja sirgu ajavad, et pilt võimalikult hästi vastu võetaks. Kuid keegi neist ei teeni ligilähedaseltki sellist pappi nagu Paige Hathaway. See kaunitar teenib aastas 4,2 miljonit dollarit postitades endast kauneid seksikaid pilte ning reklaamides salendavat teed, mis lahtistava toime tõttu, sind tundideks peldikusse kaalu kaotama saadab.

2. Chantel Zales

Karvutu on uus karvane. Vähemalt käib see naiste kohta, kel tundub olema ainus aktsepteeritav koht karvu omada vaid peanupp. Karvaeemaldus on suisa nii populaarne teema, et Chantel Zales paneb oma seksikate (ja karvutute) piltide taustal karvaeemaldusvahendit reklaamides taskusse umbes 4 miljonit dollarit.

3. Ana Cheri

See kaunis preili saab pappi selle eest, et ta kuulub #FitFam perekonda, misiganes see siis olla võiks. Ilmselgelt on see midagi eriti vinget, sest Instagramis pilte eksponeerides on ta iga aasta teeninud umbes 2,7 miljonit dollarit.

4. Abigail Ratchford

Kui sind kuulutatakse kurvide kuningannaks, siis peaks juba ainuüksi see tiitel midagi väärt olema! Vähemalt meie meestena arvame nii küll. See neid saab pappi põhimõtteliselt iga liigutuse eest, mida ta Instagramis teeb – kõik tema riided, meik, sündmused, mida ta kajastab on millegi reklaam ja helded 2,5 miljonit dollarit on vaid selle kinnituseks, et sponsorid mõistavad ja hindavad, mida paljas ja trimmis ihu nende toodetele juurde annab.

5. Claudia Alende

Megan Fox? Kas see oled tõesti sina? Ei ole. See on tema Instagrami modellist teisik Claudia Alende. See kaunitar koorib enda Instagarami piltidega 2,3 miljonit eurot ja peamine reklaamidiil on tal valgupulbrit tootva firmaga. See on see mant, mida muidu kana seest leida võib.

6. Laci Kay Somers

Väidetakse, et keskkohta treenivad korsetid on petukaup. Laci Kay Somersi silmis vähemasti mitte, sest neid promov näitleja/laulja/Instagrami modell teenib korralikud 2,5 miljonit dollarit aastas.

7. Amanda Lee

See näitsik on hea tõestus sellest, et trenni tegemine tasub ära ja seda igas mõttes. Amanda Lee on trennihunt, kellele makstakse, et ta käiks basseinipidudel ja jooks ananassimaitselist valgujooki. Seda treenituna ja võimalikult napis rõivastuses pildi peale püüdes ja Instagrami üles riputades, teenib ta aastas ligi 2 miljonit dollarit.