Kui mehel on naisega huvitav, siis on ta hoolitsev, õrn, terve, jõukas, usaldusväärne ja truu. Milleks talle siis teine naine, kui oma naine pakub kõike vajalikku? Kui oma naine on täidetud seksuaalenergiaga, kui ta on elutark ja ettearvamatu, ilus nii hingeliselt kui ka väliselt, siis ongi temaga huvitav. Sel juhul armastab mees seda naist kui isiksust ning mehe tunded naise vastu õitsevad.

Kui mehel aga pole naisega huvitav, satub ta kohe kohustuse surve alla ning temas hakkab automaatselt kogunema agressiivsus. Mees ei nõustu sellega, et ta n-ö vägivaldselt „peab” oma tundeid välja näitama. Naise tingimus „Sa pead mind armastama sellisena, nagu ma olen” on illusioon.

Psühholoogia Sinule mainumbris:
Kas ma abiellusin õige inimesega?

Abielurikkumine neti teel

Vabasta end vigastest mõtetest!

Kui mees ütleb naisele, et ta ei armasta teda enam, siis tähendab see, et naine ei anna mehele seda, mida mees vajab. Mitte et naine ei oleks mehe jaoks ilus, vaid naine ei tekita mehes iha. Aga kui naine äratab üles oma seksuaalse energia ning mees tunnetab seda, muutub naine taas ihaldatavaks.

Naine peab olema oma ilus ja veetluses ise kindel. Ta ei pea ootama sellele kinnitust meestelt. Nii nagu ta ei pea nõudma ka oma veetluse ja armastuse eest tunnustust. Mehele ei meeldi, kui naises pole seksuaalenergiat, kui ta on ebakindel, ettearvatav või liiga tark. Tõeline naine ei hiilga mitte oma mõistuse, vaid tarkusega.

Kui naine mingitel tingimustel hakkab eitama armastust enda sees ning asub varjama selle väljendamist, siis kaotab ta oma peamise naiseliku ülesande — avali südamega teistele armastust jagada. See toob kahju eelkõige naise tühjenevale hingele ja siis jäävad toiduta ka need hinged, kes teda ümbritsevad. Kui aga naine kingib siiralt oma lähedastele ning kõigile ümbritsevaile armastust, siis tunneb ta end taas täidetuna, sest ta allikas on kustumatu.

Kas naisel on võimalik oma seksuaalsust arendada? Jah, on küll. Naise võimuses on panna kõik liikuma just nii, nagu ta soovib. Naine suudab võimendada isegi passiivse mehe libiidot. See on terve suur teadus ja praktikate kogum, peamiselt saab seda aga teha oma seksuaalsuse avamisega ning mehele energia andmisega läbi usu ja armastuse. Ihaldatuks ja armastatuks teeb naise just see, kui ta püüdleb nii armastuse kui ka selle väljendamise poole.

Miks me küll ei suhtu mehe ja naise suhetesse kui kunsti, mida on vaja õppida? Ilma teadmiste, kannatlikkuse ja elutarkuseta ei ole selleski valdkonnas šansse edukas olla.

Kuidas siis teha nii, et suhted ei muutuks rutiiniks ning kirg mehe ja naise vahel muutuks aja jooksul vaid vägevamaks?

Tuleb mõista, et seks ja armastus on paradiis — õnn ja noorus. Seks ilma armastuseta on aga mürk ja nooruse kaotamine. Kellelegi ei ole vaja midagi tõestada, lihtsalt on vaja õppida, kuidas armastada.

  • Naisel on oluline õppida mehi mõistma, tabama nende mõtteviisi ning meeleolusid.

  • Mehel on oluline õppida andma, naisel vastu võtma.