Järgnevad kolm tähelepanekut on kolm kõige suuremat viga, mida naised teevad, kui on suhtes mehega, kellele meeldib kõike juhtida. Kui te omavahel klapite ja sulle meeldib olla koos alfaisasega, siis oleks tark tegu nende vigade tegemine lõpetada, sest muidu teie suhe enam kaua ei kesta.

Sa analüüsid kõike, mida ta teeb

Alfaisane ei kannata, kui temas kaheldakse. Ta eeldab, et tal on alati õigus ja kui naine seda ei tunnista, siis alfaisase meelest võib naine ära minna, sest tal ei ole probleemi leida endale uus naine asemele. Sa lihtsalt pead leppima sellega, et sa ei või temas ja ta otsustes kahelda ja siis teil ongi kõik hästi.

Te pole samal lainel

Kui alfaisane tunneb, et elukaaslane ei ole temaga samal lainel, hakkab ta kohe mõtlema, et huvitav, mis selle ägeda naise nimi nüüd oligi, kellega mõni aastat tagasi semmitud sai. Tal on kindel visioon, kuidas ta tahab suhtes edasi liikuda ja ei tule kõne allagi, et naine samu asju ei taha.

Sa paned ta pidevalt keerulisse olukorda

Alfaisane eeldab, et naine armastab ja austab teda ega kahtle temas kunagi. Kui elukaaslane tõmbab pidevalt tüli üles, siis alfaisane ei taha sellise jamaga tegeleda, mistõttu on tema meelest kergem suhe lõpetada. Ta tahab lihtsalt lõbutseda ja ootab vahel, et naine talle head meelt teeks.

Allikas: YourTango